AGENȚIE DE promovare platită pe social media

Atinge-ți obiectivele prin campanii de publicitate foarte bine targetate

Conectează-te cu publicul tău ideal prin reclame plătite pe Social Media. Promovarea plătită pe Social Media este un loc extrem de competitiv, dar esențial pentru orice afacere. Prin publicitatea pe rețelele sociale, afacerea ta poate ajunge la aproape orice client potențial.

Promovare Platită pe Social Media

Promovarea plătită pe Social Media este un loc extrem de competitiv, dar esențial pentru orice afacere. Prin publicitatea pe rețelele sociale, afacerea ta poate ajunge la aproape orice client potențial. Publicitatea pe rețelele sociale îți permite să-ți segmentezi audiența la nivel microscopic și să-ti promovezi produsele sau serviciile către persoanele relevante. Folosește o abordare strategică folosind Pixelul de Urmărire, astfel încât să poți rula reclame de remarketing.

Combinând creativitatea umană cu direcționarea algoritmică și optimizarea bazată pe date, HOLD Marketing te poate ajuta să obții o conversie optimă și rentabilitatea investiției.

Rețelele de socializare sunt din ce în ce mai competitive, piața fiind dominată de câteva platforme de la giganții tehnologiei.

Cu toate acestea, reclamele pe aceste platforme oferă beneficii, în funcție de obiectivul tău. Dacă dorești să explorezi o anumită rețea care nu este listată mai jos, asta nu înseamnă că nu te putem ajuta. Contactează-ne pentru a afla ce putem face pentru tine.

Explorăm oportunități digitale pentru creșterea afacerilor

Suntem pasionați să te ducem în locuri noi, să acționăm ca ghizi pe traseul tău către succes și să îți oferim sfaturi solide la fiecare pas.

Canale de promovare plătită pe social media

Canalele de social media ce beneficiază de promovare plătită includ:

Facebook oferă soluții de publicitate foarte bine targetate pentru a te ajuta să te conectezi cu peste 2 miliarde de utilizatori activi lunar. Transformă-ți gradul de conștientizare în acțiune cu campaniile de anunțuri Facebook concepute pentru fiecare etapă a pâlniei de vânzări.

Instagram este o soluție de publicitate extrem de vizuală și captivantă pentru afacerea ta. Crește rentabilitatea investiției combinând sistemul extins de anunțuri Facebook cu plasamentele native Instagram.

Reclamele pe cea mai mare rețea profesională din lume, LinkedIn, îți permit să te conectezi cu membrii într-un context care estompează diferențierea tradițională dintre munca și petrecerea timpului liber. Potrivit pentru obiective B2B (și anumite B2C), află cum să vizezi factorii de decizie cu o targetare a afacerilor de neegalat.

Pregătește-te pentru revoluția mesageriei instantanee. Urmărește acest spațiu pe măsură ce această platformă începe să evolueze, sau ia legătura cu noi acum pentru a fi primul care beneficiază de noile plasări de publicitate WhatsApp de la Facebook Ads.

TikTok este un uriaș al social media pentru publicul mai tânăr. Platforma are unele limitări, dar dacă ai buget și viziune creativă, ne-ar plăcea să te ajutăm pe tine și afacerea ta să intrați în publicitatea TikTok.

Afișează-ți afacerea unde se uită toată lumea. Pinterest are peste 1 miliard de utilizatori pe tot globul și oferă modalități unice de a valorifica reclamele video pentru a genera cunoașterea mărcii, considerație sau conversie.

CAMPANII INTEGRATE

Reclamele plătite pe Social media sunt eficiente atunci când sunt rulate pe un singur canal, dar funcționează și mai bine atunci când sunt combinate cu alte canale de marketing digital.

Indiferent dacă alegi să lucrezi cu noi pentru toate activitățile tale de marketing digital, sau doar pentru un singur canal, vom identifica oportunitățile de crestere pe mai multe platforme si te vom anunta. Folosirea mai multor platforme de promovare în acelasi timp, îți va oferi câștiguri substanțiale. Poți alege să rulezi reclame pe Facebook, pentru a ajunge la un public cât mai mare, și apoi să convertești acel public prin campanii pe Google Ads. Sau, poți folosi reclamele LinkedIn pentru a crește vânzările către persoanele care au interacționat cu cea mai recenta campanie de PR Digital.

BENEFICII

Cine beneficiază de promovarea plătită pe Social Media?

Social Media oferă o oportunitate fantastică pentru companiile care doresc să atingă publicul țintă în online. Prin cantitatea de date pe care o dețin despre utilizatorii lor, rețelele sociale le permit agențiilor de publicitate să vizeze reclame către grupuri, locații și persoane foarte specifice.

Din acest motiv, promovarea plătită pe Social Media are potențialul de a ajuta orice tip de afacere. Diferitele rețele sociale atrag diferite segmente majore de public și, prin crearea unei strategii de marketing inteligente, afacerea ta ar putea accesa o lume de noi oportunități.

ANUNȚURI plătite pe SOCIAL media

Află cum te putem ajuta să valorifici oportunitățile reclamelor plătite pe Social Media.

De la prospectare, la extinderea publicului și remarketing, există atât de multe oportunități pentru ca afacerea ta să ajungă la publicul său, prin intermediul reclamelor plătite pe Social Media.

Pentru a identifica o strategie de promovare pe Social Media, benefică pentru afacerea ta, sau pentru a discuta despre campaniile tale existente, intră în contact cu un consultant HOLD Marketing chiar acum.