Promovare pe Facebook ads

Ajungi la un public foarte targetat, la costuri relativ scăzute prin Facebook Ads.

Am ajutat atât companiile B2B, cât și B2C să-și atingă publicul prin intermediul reclamelor pe rețelele sociale și suntem bine pregătiți să te sfătuim ce canale sunt relevante pentru obiectivele tale de business.

HOLD Marketing este mândră să fie recunoscută ca membru calificat în Programul Meta Business Partner. Meta oferă această insignă companiilor pentru a recunoaște că deținătorii de insigne sunt calificați pentru capabilități de servicii specializate în cadrul programului lor.

Servicii de publicitate Facebook

Facebook oferă o gamă largă de servicii prin intermediul platformei sale Facebook Ads, inclusiv, dar fără a se limita neapărat la:

Outbound Marketing

Facebook Ads este de departe cea mai dezvoltată platformă de publicitate pe rețelele sociale. Costul mediu pe click este adesea mai ieftin decât căutarea plătită din Google, dar opțiunile de targetare pot fi mult mai avansate. Acest lucru face publicitatea pe Facebook ideală pentru descoperirea de noi piețe – testează o serie de variabile pentru a le găsi pe cele care funcționează.

Cantitatea și calitatea datelor pe care Facebook le deține despre utilizatorii săi este suficientă pentru a entuziasma orice agent de marketing. Combină acest lucru cu capacitatea de a viza geografic o campanie, pentru niște rezultate incredibil de rentabile.

Audience Mirroring

Cei care sunt cei mai probabili să cumpere de la tine în viitor sunt adesea cei care seamănă cel mai mult cu oamenii care au cumpărat de la tine în trecut.

Prin oglindirea publicului, suntem capabili să identificăm audiențe similare clienților tăi existenți și să le promovăm prin reclame Facebook direcționate.

Remarketing

Utilizarea Pixelului de targetare oferă oportunități și mai mari, permițând reclamelor tale să vizeze persoanele în funcție de ce pagini de pe site-ul tău au văzut, sau de cât de recent au achiziționat de la tine.

Dacă cineva a pus un produs în coșul său, de exemplu, îi putem trimite reclame în cadrul Facebook pentru a-i arăta acel produs și pentru a-l încuraja să revină pentru a finaliza achiziția.

Campanii integrate

Publicitatea pe Facebook funcționează foarte bine ca acompaniament la alte tehnici. Atunci când publicul țintă este expus afacerii tale pe diferite platforme, cresc șansele ca acesta să interacționeze cu tine.

Poți alege să trimiți anunțuri targetate persoanelor pe care i-ai atras inițial prin SEO, sau să difuzezi anunțuri de generare de clienți potențiali pentru a îți extinde listele de marketing prin e-mail. Ia legătura cu un consultant pentru a afla mai multe.

PUBLICITATE pe FACEBOOK ads

Facebook este cel mai mare nume din Social Media – și din motive întemeiate.

Datorită naturii platformei și a datelor pe care le colectează de la utilizatori, opțiunile de targetare Facebook sunt detaliate aproape la infinit. Acest lucru îl face o alegere evidentă pentru a viza noi segmente de public, în funcție de interes, demografie, locație, comportament și multe altele.

Odată ce noile audiențe s-au convertit, reclamele Facebook pot îmbunătăți loialitatea clienților și pot repeta vânzările. Lucrăm cu datele tale pentru a crea audiențe de remarketing și a ajunge la utilizatorii care au interacționat anterior cu anunțurile tale, au fost pe site-ul tău, sau au cumpărat un anumit produs.

Facebook este lider în materie de inovare, lansând constant noi instrumente pentru a îmbunătăți performanța campaniei. În calitate de membru calificat recunoscut în Programul Meta Business Partner, HOLD Marketing poate testa și adopta noi funcții înainte de a fi lansate, poate participa la evenimente de formare și poate comunica direct pentru resurse și suport.

BENEFICIILE

Ce afaceri beneficiază de publicitatea pe Facebook?

Cu atât de mulți utilizatori activi, reclamele Facebook sunt o modalitate excelentă pentru aproape fiecare companie de a interacționa cu clienții lor. Dacă ai un produs de nișă, sau un serviciu B2B, reclamele Facebook pot face parte din strategia ta de Paid Media. Companiile sunt formate din persoane fizice, iar mulți dintre potențialii tăi pot fi contactați în timpul lor liber, prin remarketing.

Am lucrat cu o gamă largă de companii care au beneficiat de campanii de publicitate Facebook, inclusiv magazine online, furnizori de servicii și afaceri de călătorie. Vom fi întotdeauna sinceri cu tine și îți vom arăta o rentabilitate clară a investiției.