Consultanta ppc

Consultanță PPC de top pentru companiile care doresc o rentabilitate mai bună a investiției lor.

Cheia, pentru campaniile PPC de succes, este o rentabilitate puternică a investiției. Echipa noastră de consultanți PPC va lucra cu tine pentru a crea campanii care sunt gestionate eficient și evaluate continuu, pentru a capta conversii de o valoare mare, la cel mai mic cost posibil.

Servicii de consultanță PPC

Deși serviciile noastre de consultanță nu sunt standard, revizuim o serie de criterii stabilite pentru a evidenția zonele in care te putem ajuta.

Auditul

Începem prin verificarea campaniilor existente, structura contului și utilizarea funcțiilor pentru identificarea oportunităților ratate și care este spațiul de îmbunătățire. De asemenea, colectăm informații despre concurență pentru a înțelege mai bine industria și performanța ta în comparație cu concurența.

Construim o strategie pe termen lung

Următorul pas este dezvoltarea unei strategii pe termen lung pentru a consolida succesul viitor. Creăm proiecții despre locul în care ar trebui să fie contul în 3-12 luni și construim o structură de campanie ideală atât pentru campaniile de căutare (Search), cât și pentru cele de cumpărături (Shopping).

Identificăm oportunități de câștig rapid

Apoi profităm de câștiguri rapide pentru a îmbunătăți imediat performanța. Aceasta poate implica modificarea setării unei campanii, rezolvarea problemelor din Merchant Center, sau îmbunătățirea textului din anunț.

Prospectivă strategică: extinderea canalului

Etapa finală a procesului nostru de consultanță implică analizarea altor canale de Paid Media, cum ar fi rețelele sociale plătite, pentru a genera trafic la nivel înalt și cunoaștere a afacerii.

Abordarea noastră

Serviciul nostru de consultanță PPC este ideal pentru companiile care doresc fie o scurtă trecere în revistă a structurii contului lor, fie o analiză mai detaliată și mai aprofundată a contului lor. Mulți dintre clienții noștri au sediul în Romania, dar lucrăm și cu companii din întreaga lume.

Prin instrumente de vârf în industrie și abordări strategice încercate și testate putem identifica cheltuielile de publicitate irosite și putem implementa îmbunătățiri. Experiența noastră ca partener Google te va ajuta să identifici câștiguri rapide și să îți construiești strategia pe termen lung.

CUM TE POT AJUTA CONSULTANȚII NOȘTRI PPC

O campanie de succes se bazează pe auditare, testare și rafinare regulată pentru a rămâne eficientă.

Dacă esti o companie care caută asistență pentru managementul PPC, echipa noastră de experți de top în Paid Media îți stă la dispoziție pentru a te ajuta să îți îndeplinești KPI-urile.

Inovația și colaborarea se află în centrul a ceea ce facem; lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a înțelege provocările specifice ale industriei lor și pentru a construi campanii strategice care oferă conversii de mare valoare.

Servicii asemănătoare