Google ads management

Dezvoltă-ți afacerea cu Google Ads

În calitate de partener Google, am fost recunoscuți pentru serviciile exemplare aduse clienților noștri. Google Ads oferă companiilor mijloacele de a apărea pe poziția de sus a paginii, în căutării Google, prin intermediul unei campanii plătite de căutare, cumpărături și display. Google este cel mai utilizat motor de căutare din întreaga lume, astfel, Google Ads este cea mai bună alegere pentru orice companie care dorește să vizeze cele mai mari audiențe.

Caracteristicile Google Ads

Google Ads este extrem de benefic în mai multe moduri:

Campanii de Search, Display și Shopping

În timp ce campaniile în rețeaua de căutare sunt predominante în majoritatea conturilor Google Ads, extinderea pentru a include Cumpărături Google și Rețeaua de Display Google poate fi o modalitate excelentă de a te ajuta să îți îmbunătățești performanța.

Lucram pentru un ROI mai bun

Dacă vânzările sunt ceea ce cauți, vom maximiza profitabilitatea campaniilor Google Ads și vom ajunge la obiectivul dorit de rentabilitate a investiției. Suntem experți în tehnicile de Cumpărături Google, un canal creat pentru magazinele online, dar aplicăm abordarea bazată pe date, pentru a maximiza rentabilitatea investiției în toate tipurile de campanii Google Ads.

Te ajutăm să îți promovezi afacerea

Google Ads este o modalitate excelentă pentru a-ți crește vizibilitatea online. Adaptând campaniile pentru cei mai interesați de produsul tău, poți ajunge la noi clienți potențiali – unii care vor reveni și vor folosi produsele și serviciile companiei tale în mod repetat.

Vizăm oamenii potriviți

Google Ads deține o capacitate fără egal în descoperirea publicului de pe piață care este pregătit să facă conversii. Granulând strategiile, cum ar fi direcționarea către locație și dispozitiv, listele de remarketing și optimizarea constantă a cuvintelor cheie, îți putem ajuta reclamele să ajungă la persoanele potrivite, la momentul potrivit.

ABORDAREA NOASTRĂ față de google ads

Google Ads (fostul AdWords) poate ajuta orice companie să obțină rezultate excelente

Fie că este vorba despre creșterea vizibilității online, creșterea gradului de conștientizare a afacerii, sau generarea de vânzări online și rentabilitatea investiției, echipa noastră își va aloca timpul necesar pentru a îți înțelege afacerea, adaptând strategia de marketing online pentru obiectivele tale. Creșterea constantă a conturilor Google Ads cu o monitorizare constantă ajută la obținerea celor mai bune rezultate.

Servicii asemănătoare