script-uri pentru google ads ppc

Scripturi bespoke create de echipa noastră talentată de programare internă pentru clienți

Angajamentul nostru față de utilizarea inovatoare a scripturilor PPC înseamnă că managementul nostru de Paid Media este cât se poate de eficient. Explorează, mai jos, cum scripturile noastre îți pot ajuta marketingul online.

Cum folosim scripturile?

Folosind scripturi pentru a automatiza unele aspecte ale managementului campaniilor, îți putem eficientiza campaniile de marketing pentru a obține cele mai bune rezultate pentru obiectivele tale de business.

Avem o serie de scripturi care pot fi folosite pentru a genera rapoarte de performanță, precum și pentru a oferi urmărire detaliată a acesteia. Totul, de la alocarea bugetului până la monitorizarea KPI-urilor poate fi optimizat prin utilizarea inteligentă a scripturilor noastre de bord personalizate, concepute pentru a se potrivi nevoilor tale de business.

Exemple de scripturi:
– Rapoarte automate de performanță
– Detector de anomalii

Putem folosi scripturi automate împreună cu auditarea manuală pentru a determina cum să îți distribui cel mai bine bugetul. După consultarea unui script de urmărire a bugetului, putem implementa un script de licitare personalizat, conceput pentru a îți adapta sumele licitate și a maximiza rentabilitatea investiției.

Exemple de scripturi:
– Licitare pentru ROAS
– „Added by AdWords” auto-pauser

Scripturile noastre sunt concepute pentru a oferi informații utile asupra succesului continuu al campaniei tale. Consultând rezultatele acestor scripturi, putem identifica anumite domenii de succes ale campaniei, precum și domenii de îmbunătățire.

Exemple de scripturi:
– Instrument de căutare a cuvintelor cheie
– Jurnal pentru înregistrarea scorului de calitate

Script-uri bespoke

Scripturile noastre personalizate sunt create de la client la client. Distribuția inteligentă a bugetului este esențială pentru a te asigura că campaniile tale oferă profituri pozitive.

Echipa noastră PPC lucrează îndeaproape cu programatorii noștri interni pentru a crea scripturi personalizate care automatizează informațiile despre date și îmbunătățesc eficiența managementului. Dacă nu putem rezolva o problemă de campanie în gama de funcționalități Google, vom construi un nou script care să o rezolve.

Rulăm scripturi Google atât la nivel MCC, cât și la nivel de cont, în funcție de care este cel mai bun mod pentru campania ta. Aceste scripturi pot fi programate să ruleze automat, cât de des posibil (într-o oră), sau cât mai puțin (o dată pe lună).