Dentist-Dana

Dentist-Dana

Echipa Dentist Dana – Stomatolog Craiova este alcatuiata din medici calificati, ce sunt intr-un continuu proces de invatare, prin participarea la diverse cursuri de calificare si congrese stomatologice. Si desi specializarile lor sunt diverse, medicii Dentist Dana, impartasesc acelasi obiectiv: de a oferi fiecarui pacient un zambet frumos si sanatos.

 

Despre proiect

Website-ul dezvoltat de noi ii permite clientului sa isi afiseze lucrarile si serviciile pe care le presteaza si vine in ajutorul utilizatorilor cu optiuni foarte utile. Se poate comunica cu doctorul direct de pe site, prin intermediul Facebook, astfel nefiind nevoie de o comunicare real-time, conversatiile continuand pe aplicatia Messenger.

 

Online Marketing

In scopul atragerii de noi clienti, am adaugat la pachetul nostru de servicii si marketing-ul digital. Ne-am bazat foarte mult pe rezultate vizibile, realizate de catre echipa cabinetului si am conceput campanii de promovare pe Facebook si Instagram. Specialistii nostri de marketing se ocupa continuu de promovarea online si sunt mereu la dispozitia clientului.

Ce am facut:

Design, Dezvoltare Web, Online Marketing, Social Media

Live site:

Vezi site-ul

Pagina Facebook:

Facebook

Pagina Instagram:

Instagram