Promovare Online

Agentia de promovare online pe care ti-ai fi dorit sa o descoperi mai repede

Te-ai saturat sa te multumesti cu servicii de marketing mediocre? Oferim servicii de publicitate online care iti cresc cu adevarat afacerea. Hai sa vorbim.

Firma de marketing care iti creste afacerea prin strategii complete

Oferim servicii de publicitate prin orice platforma majora

Lasam rezultatele sa vorbeasca despre noi!

Comunicarea cu echipa Hold se face foarte facil, fiind întotdeauna deschiși să folosească toate canalele existente. Sunt orientați spre soluții și promți în rezolvarea tuturor solicitărilor venite din partea noastră. Recomand serviciile oferite de Hold Marketing celor care caută să colaboreze cu o echipă de încredere. Toți specialiștii din cadrul firmei sunt profesioniști și implicați în ceea ce fac. Echipa este tânără, entuziastă, cu informații la zi din domeniul în care activează.

Anca Emilia Lăcătuș
COO
Alphaville Arena

FAQs

Cand programezi primul call cu noi, ne vom pregati pentru intalnire, facandu-ne si noi temele de acasa. Iti vom analiza inainte de intalnire: afacerea, piata si competitorii, astfel incat sa ne putem concentra in timpul discutiei pe ceea ce conteaza mai mult pentru tine. La sfarsitul intalnirii, ambele parti, vom avea o idee buna daca suntem sau nu „the perfect match”.

Acest lucru poate parea evident, dar bugetul nostru minim impus este acel buget suficient de mare pentru a-ti atinge obiectivele. Daca credem ca este suficient pentru a obtine rezultatele setate, atunci este suficient de mare si pentru noi.

Nu doar ca vei avea acces la ele, dar tu le vei si detine. Si asta include atat conturile deja create, la care ne vei invita, cat si conturile pe care le cream noi pentru tine. Este nava ta, noi suntem doar capitanii.