Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo
promovare social media

Promovare Social Media – Cum sa te faci remarcat online

Categorii: Facebook Ads, Instagram Ads, Promovare Online, SEO

Promovarea online nu mai este doar un vis, ci a devenit realitatea de zi cu zi. Tocmai din acest motiv, si competitia a devenit mai acerba. Iar pentru a reusi sa te faci remarcat, trebuie sa stii cum si cand sa te promovezi eficient pe social media. O agentie marketing online de calitate va stii in ce directie sa te indrume, iti va da sfaturi utile, si te va ajuta sa te faci remarcat in mediul online.

Tipuri de Publicitate

Exista doua clase mari de promovare in online: cea care ofera rezultate de durata, si cea care ofera rezultate rapide. Exact ca doua jumatati ale aceluiasi intreg, atunci cand sunt folosite corect, iti ofera o prezenta online puternica si de durata. Dar ca sa poti sa beneficiezi de ele, trebuie sa le cunosti in amanunt.

Numite si rezultate “organice”, datorita abilitatii acestora de nu genera costuri suplimentare, aceste metode de promovare, desi se construiesc in timp, sunt durabile si ofera rezultate pe o perioada de timp indelugata. Dar tocmai pentru ca sunt de durata, acestea trebuie sa fie efectuate calitativ, inca de la inceput. De aceea, ca agentie de publicitate online noi stim ce aspecte sa accentuam pentru a garanta succesul business-ului tau. In aceasta categorie se incadreaza:

 • Optimizare SEO pentru site-ul tau. Acest aspect iti va aduce pe site public calitativ si cantitativ, oameni sincer interesati de afacerea ta si de serviciile pe care le oferi.
 • Campanii de marketing prin continut. Un continut calitativ va fi tot timpul interesant si captivant, rezultand in atragerea publicului corect pentru afacerea ta. Echipa noastra profesionista te va ajuta sa imbini corect articolele, ghidurile si materialele de care dispui pentru un blog atragator, cu informatii utile atat pentru tine si afacerea ta, cat si pentru clientii tai.
 • Promovare Social Media. O promovare marketing corecta include si mijloacele mari de socializare in mediul online: Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest, LinkedIn etc.

Daca insa preferi rezultatele rapide, aproape instante, poti apela la metodele de promovare platite. Desi genereaza costuri suplimentare, necesitand un buget special alocat pentru ele, au efect imediat, rezultatele fiind vizibile mult mai rapid decat la metodele gratuite.

 • Campanii Google Ads. Aceasta metoda consta in reclame text ce sunt afisate ca prime variante pentru cautarile google. Fiind extrem de vizibile, ele pot ghida un numar mare de persoane direct pe site-ul afacerii tale.
 • Campanii de Reclama Facebook. Cunoscute si sub denumirea de “Facebook Ads”, reprezinta reclamele care apar direct pe Facebook. Fiind o platforma de socializare cu mii de utilizatori, este un mod relative usor de a te face remarcat de cat mai multi oameni.
 • Retargeting si Remarketing. Nu este suficient ca persoanele sa ajunga pe site-ul tau, trebuie sa fie suficient de interesate de afacerea ta ca sa si revina. De aceea, o strategie de marketing potrivita este cheia succesului, pentru o promovare social media cu rezultate excelente. Ca agentie de publiciate Craiova, Hold Marketing ofera servicii personalizate in functie de nevoile si cerintele clientilor. Astfel, vei putea beneficia de un funnel (palnie de vanzare) customizat special pentru cerintele afacerii tale.

Strategia de Marketing – Care sunt pasii?

Pentru o afacere de succes, mai sunt cativa pasi de care ar trebui sa tii cont:

 • Obiectivele – promovarea brand-ului si a serviciilor oferite.
 • O combinatie fara cusur intre elementele vizuale si informatiile oferite.
 • Tine cont de clientii tai si de sfaturile pe care ti le dau!
 • Lizibilitatea si structurarea atenta a informatiei oferite.
 • Verifica intotdeauna rezultatele si vino cu solutii pentru imbunatatirea problemelor ce pot aparea.

Avantajele Hold Marketing

Ca agentie promovare online Hold Marketing ofera servicii specializate complete pentru afacerea ta. Astfel, echipa noastra formata din profesionisti iti va da in permanenta sfaturi si va fi alaturi de tine la fiecare pas pentru a se asigura ca afacerea ta infloreste. De ce sa te rezumi doar la una dintre cele doua mari categorii de publicitate, prezentate mai sus, cand poti sa le obtii pe ambele, intr-un mod eficient, simplu si clar de inteles, insa profesionist si util.

Mai mult, strategia de marketing poate parea usor de implementat, insa un pas gresit poate conduce la un dezastru. Prin serviciile noastre – dezvoltare web, promovare online, design graphic, website de prezentare, magazin online si branding, optimizare SEO, social media marketing si Google ads – noi iti oferim posibilitatea de a avea o afacere vizibila, prospera si de succes.

Contact

Unde ne poti gasi? Hold Marketing – agentie de pulicitate Craiova, poate fi accesata direct online, pe site-ul nostru, sau, prin intermediul retelelor de socializare.

Tags: , , ,

Distribuie catre prietenii tai:

Articole recente

Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo
Meniu