fbpx
Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

Promovare Social Media

Construim reclame relevante si targetate, strategii de marketing si palnii de vanzare orientate pe obiectivele afacerii tale. Reclamele tale pot ajunge sa fie vazute de milioane de romani, prin promovare social media.

Hold Marketing Agentie de publicitate - Promovare Social Media

Palnie de vanzare

Hold Marketing Agentie de publicitate - Panline de vanzare Facebook Ads

Facem promovare Social Media prin:

Hold Marketing Agentie de publicitate - Facebook

Facebook Ads

Hold Marketing Agentie de publicitate - Instagram

Instagram Ads

Hold Marketing Agentie de publicitate - LinkedIn

LinkedIn

Cum te ajuta Facebook Ads?

Unde apar reclamele Facebook?

Facebook este cea mai mare platforma de social media din lume. La nivel global ea numara 2 mld. de utilizatori, dintre care 10 mil. sunt din Romania. Sub umbrela Facebook se afla si Instagram, deci anunturile plasate prin Facebook Ads, pot sa apara pe:

Facebook
Facebook Instant Articles, Facebook Right Column, Facebook Stories, Facebook News Feed, Facebook Video, Facebook In-Stream Video.

Facebook Messenger
Sponsored Messages, Messenger Inbox.

Facebook Marketplace
O pozitie fixa

Facebook Network
In reteaua de site-uri si aplicatii partenere Facebook.

Instagram
Instagram Feed, Instagram Stories, Instagram Explore

De ce sa folosesti Facebook Ads?

Facebook este o platforma cu vaste modalitati de targetare, pentru a putea ajunge la clientii tai. Putem deci, sa facem campanii orientate catre obiectivele tale: crestere vanzari online, generare de noi lead-uri sau trafic in offline.

Brand Awareness
Prin campaniile de awareness crestem imaginea afacerii tale si dezvoltam un „social trust”. Studiile arata ca utilizatorii cumpara mai mult de la o afacere care are o comunitate. Prin campaniile de imagine, strangem mai multe like-uri la pagina si ajungem la mai multi useri, pastrand un cost redus.

Interactiuni
Ai clienti care iti cunosc afacerea, insa nu au interactionat inca cu ea? Facem campanii de retargeting pentru acele persoane, pana cand interactioneaza cu afacerea ta asa cum ne dorim: achizitie, add to cart, etc.

Ce primesti daca lucrezi cu noi?

HOLD are echipa completa, alcatuita din strategi de marketing, copywriteri, graficieni si dezvoltatori web. Astfel putem oferi servicii complete, care sa genereze rezultate uimitoare.

Echipa completa

Toate serviciile sunt produse in-house fara sa externalizam nimic. Poti sa ai acces la intreaga noastra echipa creativa, la un pret rezonabil.

Performanta

Suntem in cautare de performanta pentru toate conturile pe care le administram. Ne dorim sa obtinem cele mai bune rezultate cu bugetele de promovare.

Consultanta

Analizam conturile si afacerea propiu-zisa pentru a putea lua cele mai bune decizii. Vei primi consultanta si in alegerea bugetului de publicitate.

Ei au deja incredere in serviciile noastre!

O parte din clienti

Geam Balcon client - Hold Marketing Craiova
Milandre client - Hold Marketing Craiova
Sensors Report client - Hold Marketing Craiova
Curtea Regala client - Hold Marketing Craiova
Dentist-Dana client - Hold Marketing Craiova
Casa Bravo client - Hold Marketing Craiova
Casa Bravo Residence client - Hold Marketing Craiova
Alternative Eco Energy client - Hold Marketing Craiova
AgroAuto Marketplace client - Hold Marketing Craiova
Andra client - Hold Marketing Craiova

De ce sa alegi Hold Marketing?

01

Toate serviciile livrate de catre agentie sunt produse 100% in-house, fara sa externalizam nimic. Avem o echipa completa de creatie, alcatuita din: dezvoltatori web, graficieni, strategi marketing, copywriters si manageri de proiect. Astfel tu ai acces la intreaga noastra echipa creativa, la un pret accesibil.

02

Ne plac inceputurile, iar noi ne dorim ca fiecare start sa fie un inceput de parteneriat pe termen lung. Peste 65% din clientii nostri, se afla alaturi de noi si astazi, ceea ce ne da incredere si ne responsabilizeaza mai mult. Credem cu tarie in zicala „sa ajungi in top este usor, sa te mentii acolo este o provocare”, iar pentru noi fiecare zi este o provocare.

03

Oferim un ciclu complet de servicii: dezvoltare web, marketing online, grafic design si redactare continut SEO. Am adoptat acest concept pentru a veni in sprijinul clientilor, cu un pachet complet de servicii. Alocam un manager de cont fiecarui client, pentru a gestiona proiectele in interiorul agentiei si a tine legatura cu acesta.

Ce spun clientii

FAQ

Atunci cand folosim reclame Fcebook, ne propunem sa vizam acele persoane care sunt predispuse sa interactioneze cu reclamele noastre si sa se indrepte spre achizitii. Pentru asta folosim criterii ca: varsta, interese, munca, sex, locatie, life events, activitati, actiuni, financiar, limba, educatie.

Meniu