fbpx
Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo
Servicii de promovare online

Servicii de Promovare Online pentru o Prezenta Digitala de Succes in 2021!

Categorii: Promovare Online, SEO

Odata cu noile tendinte de digitalizare din 2021, cererea pentru servicii de promovare online a crescut. Dar ce inseamna, mai precis, promovarea online? Care sunt principalele metode de promovare? Vei afla toate informatiile necesare citind articolul nostru.

Ce inseamna Promovare Online?

Promovarea online reprezinta o modalitatea de a creste vizibilitatea afacerii tale si de a atrage un public adecvat pentru business-ul tau. Fie ca doresti sa iti promovezi site-ul de prezentare, sau doresti optimizare magazin online, o agentie de promovare online te poate indrepta spre metodele corecte. Folosind metode de promovare online corespunzatoare vei obtine nu doar maximizarea conversiilor si generarea de lead-uri noi dar si cresterea brand awareness-ului afacerii tale.

Metode si servicii de Promovare Online

Metodele si serviciile de promovare online se pot imparti in doua mari categorii:

  • Servicii gratuite. Acest tip de metode se bazeaza pe atragerea “organica” a publicului. Cum se poate realiza acest aspect? Prin oferirea informatiilor importante, de interes pentru publicul tau, cat si printr-o optimizare SEO corecta. Rezultatele sunt de durata, insa va dura o perioada pana cand acestea se vor observa concret. Pentru a intelege concret, ce presupune o promovare SEO corecta, poti citi detalii in articolele noastre de pe blog.
  • Promovare platita. Aceste servicii de promovare online includ promovarea prin Google Ads, promovarea Facebook, cat si promovarea pe alte tipuri de canale social media. Acest tip de promovare ofera rezultate cuantificabile, imediate, spre deosebire de cele organice.

Daca doresti sa te documentezi in amanunt despre promovare online, cat si despre cum functioneaza sau ce este un Facebook Pixel, te invitam sa citesti mai multe detalii in articolele noastre.

Indiferent ce varianta alegi pentru a promova magazine online vei avea nevoie de o strategie de marketing bine implementata. Pentru a intelege cum functioneaza si ce este un funnel de vanzare, poti citi mai multe detalii in articolul nostru dedicat.

Top 3 Tendinte 2021 pentru Promovarea Online

Metodele de promovare online difera fata de publicitatea conventionala. In mediul digital nu este suficient doar sa rulezi reclame. Ai nevoie ca toate elementele ce-ti reprezinta afacerea – shop online, website de prezentare, content marketing si brand awareness – sa lucreze in echipa. Odata cu 2021, trendurile sociale s-au schimbat si mai mult fata de ultimii ani, iar pentru a ramane in top, trebuie sa fii atent la cateva aspecte. Sunt multe optimizari de care trebuie sa tii cont, dar cele mai importante includ:

1. Publicitatea Video si Promovarea YouTube

Desi nu era o metoda des utilizata in Romania, publicitatea pe YouTube a inceput sa capete amploare. Mai mult, servicii de promovare online prin videoclipuri dedicate sunt in continua crestere, oferind rezultate impresionante. Din ce in ce mai multe persoane vizualizeaza tutoriale si informatii in format video, in locul textului. Astfel, daca inca nu te-ai apucat sa creezi continut video pentru afacerea ta, este momentul perfect de a o considera ca viitoare strategie de promovare.

2. Blogging-ul

Blogging-ul este una dintre metodele sigure de crestere a traficului. De ce? Pentru ca poti oferi informatii importante fara a “sufoca” user-ul. Mai mult, in functie de articolele pe care decizi sa le utilizezi, poti optimiza SEO continutul. Astfel, vei creste traficul, dar vei reusi sa-ti imbunatatesti si clasamentul pe Google.

Un element important pentru blog-ul tau trebuie sa fie calitatea informatiilor. Asigura-te ca datele oferite sunt importante pentru utilizatori. Documenteaza-te despre topic-urile de importanta crescuta, nu te abate de la subiect, si ofera-le, pe cat posibil, raspunsul dorit.

3. Adaptarea Website Prezentare la Cerintele Actuale

Din ce in ce mai multe persoane utilizeaza telefoanele smart pentru a viziona site-urile web. Astfel, pentru a veni in intampinarea utilizatorilor ce prefera telefoanele mobile in locul calculatoarelor sau laptopurilor, trebuie sa ai un site mobile-friendly. Astfel, servicii de promovare online trebuie sa ofere afisarea corecta a textelor, a elementelor interactive, cat si a imaginilor.

Mai mult, in optimizarea website prezentare trebuie sa iei in calcul impactul pe care il vor avea cautarile vocale. Datorita device-urilor smart, ce asigura o cautare vocala rapida si usoara, actualizarea continutului trebuie sa tina cont de “formatul cautarilor”. Astfel, structura cautarilor text difera de cea a cautarilor vocale. Mai mult, cele mai des utilizate sintagme includ termeni precum “cum”, “ce”, sau “cel mai bun”.

Concluzie

Pentru o prezenta puternica in mediul online in 2021, trebuie sa te asiguri ca servicii de promovare online acopera o plaja larga de canale social media. Promovare Google, promovare Facebook, promovare prin clipuri video si YouTube Ads, cat si optimizarea continutului din punct de vedere SEO, sunt doar cateva masuri pe care trebuie sa le iei pentru a-i da o sansa afacerii tale sa fie vizibila. Astfel, pentru a reusi sa faci fata provocarilor, este recomandat sa apelezi la serviciile complete ale unei agentii de marketing online.

Tags: , , ,

Distribuie catre prietenii tai:

Articole recente

Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo
Meniu