SERVICII DE PROMOVARE ONLINE

Servicii de marketing online de top.

HOLD Marketing Agentie Google Partner
HOLD Marketing Clutch

Ai acces la servicii de marketing online de top, oferite cu ajutorul a peste 150 de specialisti in digital marketing si sustinute de experienta cumulata a proiectelor realizate pentru clienti din peste 30 de tari. HOLD Marketing este parte a grupului Roweb.

Servicii de marketing online eficiente si transparente

Cream o strategie de promovare clara pentru un mix de canale de promovare, unde afisam mesajul cel mai inspirat despre produsele/serviciile tale la momentul ideal si catre utilizatorii cu cele mai mari sanse sa iti devina clienti. Astfel, reusim sa maximizam vanzarile online in cateva luni, nu ani.

dEpurtat.ro client hold marketing
Logo POEMA, Client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Obio Client hold marketing
Logo RTC, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Logo Robestshop, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Atlas Copco client HOLD Marketing

Lucram cu clienti din peste 20 de industrii diferite si am invatat sa ne adaptam rapid la cerintele specifice fiecareia. Vezi aici intregul portofoliul de clienti, pentru care livram servicii de marketing online.

Depasim limitele impreuna. Discuta cu echipa noastra.👇


  Datele tale sunt in siguranta. Conexiunea la acest site este criptata.

  Echipa agentie marketing online, HOLD Marketing echipa de digital marketing

  Servicii de promovare online realizate de specialisti din industrie

  Livram servicii de marketing online in mod transparent, profesionist si cuantificabil. Clientii nostri sunt implicati in proces si pot urmari evolutia fiecarui proiect pana la tinta stabilita.

  Google Ads

  Folosind plasamentele Search & Shopping de la Google, te aducem in fata utilizatorilor atunci cand acestia cauta in mod consistent produsele sau serviciile tale. Mai mult, cu ajutorul modalitatilor de targetare complexe ale plasamentelor Display & Youtube , ne asiguram ca produsele si serviciile clientilor nostri sunt vazute de catre clientii din publicul tinta.

  Facebook Ads

  Asiguram servicii de promovare online de succes pe partea de Facebook Ads cu ajutorul propriului departament de creatie, care contribuie la generarea consistenta si consecventa a continutului creativ si relevant pentru afacerea ta. In plus, prin intermediul sistemului de targetare al platformei, ne asiguram ca aceste materiale ajung la clientii targetati.

  TikTok Ads

  Ne plac colaborarile in care putem lucra cu platforma TikTok, deoarece CPM-urile lor sunt foarte mici si beneficiem de plasamente full-screen, deci nu trebuie sa impartim spatiul publicitar cu alt brand. Mai mult, TikTok permite utilizatorilor sa navigheze direct in produsele tale prin intermediul aplicatiei, fara a parasi platforma, crescand astfel rata de conversie.

  Programmatic Ads

  Prin Programmatic Ads, un sistem de targetare complex, reusim sa captam atentia unui pool cat mai mare de utilizatori si sa obtinem rate de conversie foarte bune atunci cand folosim acest tip de plasament pe audiente de remarketing. In plus, acest tip de plasamente nu este blocat de ad blockere.

  Social Media Management

  Orice pachet de servicii de marketing online trebuie sa includa o optiune robusta de Social Media management. Echipa noastra va gestiona integral conturile de Social Media, acoperind intregul proces, de la brainstorming de idei, pana la crearea de materiale (vizual + text) si administrarea acestora pe pagina.

  TikTok Management

  Toti ochii sunt indreptati inspre TikTok momentan, prin urmare, indiferent de industria in care activezi, trebuie sa iti asiguri prezenta aici. Oferim servicii de promovare online ce acopera integral continutul pentru aceasta platforma: de la generare de idei si realizarea unei strategii potrivite pentru publicul tinta al companiei si pentru specificul platformei, la executie cu filmare (deplasare la locatie si administrare set), editare si publicare. Ce ii ramane clientului nostru de facut? Sa se bucure de rezultatul final!

  Email Marketing

  Orice strategie eficienta de email marketing se bazeaza pe automatizare, combinata cu un mesaj cat mai relevant pentru publicul tinta. Astfel, analizam datele despre subscribers, realizam continutul care sa creeze engagement si ne asiguram ca mesajul tau ajunge la un numar cat mai mare de consumatori prin email, SMS sau push notification.

  Optimizare Rata Conversie

  Cum te asiguri ca apelezi la servicii de marketing online care sa iti obtina cel mai bun ROI atunci cand rulezi reclame online? Ne lasi pe noi sa te ajutam cu optimizarea ratei de conversie, astfel incat sa obtii cel mai bun randament din traficul actual de pe site.

  Analytics

  Oricine ofera servicii de promovare online de buna calitate stie ca trebuie sa combine doua elemente importante: creativitate pura, aplicata pe date solide. Astfel, nu ajunge sa fii creativ, daca nu stii in ce directie sa iti orientezi eforturile. Echipa noastra Data are capacitatea de a furniza setari de tracking corect si complet pentru cele mai utilizate platforme, si sa construiasca dashboard-uri in timp real in Tableau, PowerBi si Looker Studio.

  Audit Campanii PPC

  Esti curios sa afli daca campaniile tale PPC sunt eficiente? Apeleaza la un audit profesionist, precum cel pe care il oferim noi si vei putea identifica zonele care performeaza si cele in care se pierd bani. Vei putea primi sfaturi aplicabile privind ajustari care vor duce instant la cresterea vanzarilor si la reducerea costurilor.

  Consultanta Digital Marketing

  Multe branduri mari au echipe de marketing online interne bune si foarte bune. Dar cele pe care se bazeaza angajatii din acest domeniu sunt skillset-uri care trebuie mentinute constant. Poti apela cu incredere la noi, intrucat, oferind un numar mare de servicii de marketing online, avem date actualizate constant, capacitatea de a identifica trenduri in avans si de a oferi consultanta specialistilor din domeniu.

  Training specializat

  Cum te asiguri ca echipa ta interna de marketing este mereu la zi cu informatiile din industrie? Organizand sedinte de training de specialitate cu specialisti din cadrul agentiei noastre. Astfel, in baza parteneriatelor pe care le avem cu cele mai mari canale de promovare online, suntem permanent la curent cu ultimele actualizari si reusim sa mentinem standardul ridicat pentru strategiile noastre de digital marketing. Suntem pregatiti sa impartasim aceste informatii si cu angajatii tai ca parte integranta a pachetului nostru de servicii de marketing online.

  Lasam rezultatele sa vorbeasca despre serviciile noastre de marketing online!

  Livram servicii de digital marketing, pentru branduri din industrii variate si ne depasim limitele mereu. La urma urmei, este vorba despre adaptabilitate si inovatie.

  Modele de business si cum livram servicii de promovare online?

  Descopera modelele noastre de business si alege ceea ce ti se potriveste. Punem la dispozitie modele de colaborare care sa se potriveasca nevoilor oricarei companii, indiferent de complexitate.

  Digital Marketing Outsourcing

  Ocupa-te tu de ceea ce faci mai bine, cum ar fi administrarea business-ului tau, si lasa campaniile PPC in seama noastra! Externalizarea acestui serviciu se face in baza unei colaborari dinamice, bazate pe specificul companiei tale si a nevoilor punctuale, precum si pe setarea unui target pe care il putem urmari constant.

  Nu suntem genul de agentie de marketing online care ofera servicii de marketing online de genul one-size-fits-all, in care noi aplicam aceeasi solutie care da randament in cele mai multe cazuri, ci analizam constant informatiile privind performanta campaniilor si facem ajustarile necesare in baza acestora.

  Staff Augmentation

  Augmentarea echipelor este un serviciu care permite companiilor sa ajusteze marimea echipelor in functie de necesarul perioadei. Astfel, daca volumul de munca creste si ai nevoie de mai multi colegi, iti dam acces la echipa noastra. De asemenea, putem suplimenta nevoile de personal atunci cand persoane din staff-ul permanent pleaca in concedii medicale sau alte tipuri de concedii prelungite, acesta fiind unul dintre serviciile de marketing online auxiliare, oferite atat in regim ongoing, cat si punctual.

  Te ajutam sa acoperi orice pozitie din digital marketing, indiferent de gradul de senioritate (jr/mid/sr), scapand astfel, de stresul recrutarii.

  Consultanta

  Sustinem companiile care doresc sa creasca propriile echipe de digital marketing oferind consultanta, printre celelalte servicii de promovare online. Astfel, ajutam angajatii companiilor, specialisti la orice nivel de pregatire, sa isi maximizeze eforturile si sa dobandeasca skillset-uri specifice. In calitate de agentie de marketing online avem acces la date si la experienta cumulata in urma proiectelor noastre. Aceste lucruri ne permit sa citim din timp anumite trenduri si tipare aparute sau care urmeaza sa apara in piata. Cel mai des, organizam sedinte saptamanale cu echipele tale interne, unde dam sfaturi si ajutam angajatii sa ramana up-to-date.

  Time & Materials

  Atunci cand nu stii, ce nu stii, este normal sa fii nehotarat asupra tipului de colaborare care te-ar avantaja. Nu vrem ca acest lucru sa fie o piedica in calea colaborarii noastre. Astfel, aplicam metoda facturarii de „time & materials”. Folosind aceasta metoda, facturam strict orele de munca consumate pe servicii de promovare online stabilite la inceput. Astfel, specificatiile se pot schimba in timp, odata ce reusesti sa intelegi mai bine nevoile companiei tale in acest sens.

  Folosind sistemul de time-reporting, colegii nostri isi noteaza zilnic orele si task-urile la care au lucrat pentru fiecare proiect. Lunar, generam rapoarte de activitate pentru toti clientii si emitem facturi in baza fee-urilor stabilite si orelor petrecute pe proiect. Astfel, oferim transparenta si flexibilitate. Fiind agentie de marketing online de tip 360, colegii nostri pot acoperi orice pozitie de digital marketing, indiferent de nivel.

  Testimoniale despre serviciile noastre de marketing online

  Vocea clientilor nostri spune totul despre calitatea serviciilor de marketing online oferite.

  Sunt foarte mulțumit de nivelul de implicare și profesionalism pe care echipa îl arată constant. Specialiștii sunt nu doar foarte dedicați proiectului nostru, dar vin constant cu idei inovatoare care ne-au ajutat să ne îmbunătățim performanța și să ne atingem obiectivele de business. Tind să cred că vom avea în față o colaborare pe termen lung.

  Adrian Pirlogea
  e-camere

  Colaborarea cu Hold Marketing a fost esențială pentru succesul nostru în campaniile de Black Friday. Echipa lor de Performance Marketing a gestionat cu atenție și eficiență campaniile Paid Ads, aducând rezultate tangibile pentru brandul nostru. Apreciem profesionalismul și abordarea pragmatică, ce au contribuit la atingerea obiectivelor Poema într-un mod concret și măsurabil.

  Daniela Cotoi
  Poema

  Nu am putea fi mai fericiti fara HOLD Marketing. Implicarea lor fata de succesul nostru, impreuna cu solutiile bazate pe date si cunostintele lor profunde in marketing, ne-au ajutat sa obtinem cele mai bune rezultate.

  Madalina Luca
  Femina Medical

  +150

  experti in echipa noastra

  +50%

  specialisti seniori in echipa

  2004

  anul debutului companiei

  20%

  crestere medie anuala

  Iti prezentam echipa noastra de management!

  HOLD Marketing este parte din grupul Roweb. Fa cunostinta cu echipa de management a agentiei de marketing online. Ele sunt persoanele care coordoneaza activitatea a peste 150 de specialisti in digital marketing.

  viorel costea, board member, agentie marketing online
  Viorel Costea
  Board Member
  Servicii LinkedIn Ads HOLD Marketing
  mirel ionescu, board member, agentie marketing online
  Mirel Ionescu
  Board Member
  Servicii LinkedIn Ads HOLD Marketing
  sorin trifu, ceo, agentie marketing online
  Sorin Trifu
  CEO & Board Member
  Servicii LinkedIn Ads HOLD Marketing
  andrei manolache, account director, agentie marketing online
  Andrei Manolache
  Account Director
  Servicii LinkedIn Ads HOLD Marketing
  mihaela ratan, head of social media, agentie marketing online
  Mihaela Râtan
  Head of Social Media
  Servicii LinkedIn Ads HOLD Marketing
  Corina Ortan, head of ppc, agentie marketing online
  Corina Ortan
  Head of PPC
  Servicii LinkedIn Ads HOLD Marketing