Dai un boost afaceri tale cu ajutorul unui creator de continut

Creare de continut TikTok: Maximizam vizibilitatea brandului tau.

logo tiktok ads
HOLD Marketing Clutch logo color

HOLD Marketing este agentie de marketing digital, specializata in creare de continut TikTok. Te ajutam sa iti transformi brandul intr-un fenomen viral pe TikTok. Ca experti in crearea de continut TikTok, iti punem la dispozitie creatori de continut si solutii complete pentru a creste vizibilitatea brandului tau pe aceasta platforma.

Echipa agentie marketing online, HOLD Marketing echipa de digital marketing

De ce sa folosesti creare de continut TikTok pentru brandul tau?

TikTok are cel mai mare screen-time global, captand utilizatorii prin continut captivant. Pe TikTok, folosim intregul ecran, fara a imparti spatiul cu altcineva, ceea ce face investitia eficienta. Clipurile noastre sunt ideale si pentru Facebook, Instagram si YouTube Shorts.

hourglass_top

PLATFORMA CU CEL MAI MARE SCREEN-TIME

TikTok este platforma cu cel mai mare screen-time la nivel global. Asta inseamna, ca TikTok reuseste sa tina cel mai mult utilizatorii in aplicatie, prin intermediul continutului pe care il afiseaza.

add_to_home_screen

AFISARE PE INTREG ECRANUL

Atunci cand ne afisam in TikTok, avem la dispozitie intreg ecranul pentru noi. Asta ne asigura ca nu mai impartim spatiul cu nimeni altcineva, cum se intampla in cazul altor platforme, facand investitia si mai eficienta.

share

UN SINGUR VIDEOCLIP, MAI MULTE CANALE

Toate retelele de socializare folosesc formatul TikTok cu videoclipuri scurte si verticale. Poti folosi clipurile noastre si pentru Facebook, Instagram si YouTube Shorts.

Care este procesul de creare de continut TikTok

In momentul in care vom incepe sa livram acest serviciu, echipa noastra se va ocupa te intreg procesul de creare de continut TikTok de la A-Z. Dispunem de o echipa interna de creatori de continut, care inteleg foarte bine algoritmul si trandurile platformei si stiu cum sa ofere indicatiile scenice, ca totul sa fie perfect.

search

Research idei

Totul incepe de la ideile de continut video. Echipa noastra va analiza industria in care activezi si va incerca sa identifice elementele ce ar putea ajuta la viralizarea continutului final. Acest proces de research este ongoing, iar echipele noastre se intalnesc lunar in sesiuni de brainstroming intern, pentru a putea generea continut fresh permanent.

today

Planificare zile de filmare

Dupa ce avem feedback-ul tau pe ideile identificate, echipa va stabili de comun acord cu tine, ziua / zilele in care vom filma. In ziua respectiva, echipa noastra se va deplasa la locatia ta fizica. Stai linistit, ne ocupam noi de echipamentele tehnice. Cand vom avea nevoie de recuzita din partea ta, iti vom trimite o lista cu cele necesare.

video_camera_front

Deplasare + Productie Video

In ziua filmarii, echipa noastra se va deplasa in locatia ta pentru a se ocupa de productia materialelor video, conform brief-ului. Echipa noastra dispune de echipament complet, astfel incat sa asiguram o calitate premium a videoclipurilor. Daca clipurile au nevoie si de o persoana fizica, o vom ajuta sa treaca de tracul primei filmari.

auto_fix_high

Editare + Post-Productie

Dupa ce am terminat ziua de filmare, echipa noastra va intra in etapa de editare a clipurilor video. Aici totul incepe sa prinda contur, respectand regulile platformei, astfel incat sa ne asiguram ca materialul final are sanse maxime sa fie viralizat. Selectam cele mai bune sound-uri, redactam texte care sa capteze atentia si ne asiguram ca livram cea mai buna varianta a clipului.

publish

Publicare + Gestionare Cont

Dupa feedback-ul tau final, vom publica videoclipurile pe contul tau de TikTok, respectand bunele practici ale platformei, dar si orele cele mai performante. Asta ne ajuta sa asiguram viralizarea continutului. Dupa ce clipurile vor prinde tractiune la public, vom interactiona cu publicul tau in comentarii si ne asiguram sa se pastreze un limbaj curat in comunicare. Vom avea grija ca tot contul sa respecte regulile.

assessment

Raportare

Fiind parte din Roweb, ne plac datele. Si le impartasim si cu tine. Lunar avem sesiuni de raportare a performantei videoclipurilor noastre. Aici este momentul ideal sa identificam ce a functionat bine si sa le duplicam pentru luna urmatoare, pentru a asigura o viralizare constanta a videoclipurilor. Intrepretam impreuna fiecare KPIs si il corelam cu evolutia afacerii.

Ai acces la reteaua noastra de creatori de continut.

In cazul in care doresti sa atasezi si o fata brandului tau, insa nu dispui de aceasta resursa intern, iti putem pune la dispozitie unul dintre colegii nostri, creator de continut.

Pentru a nu ajunge in situatiile in care, oamenii sa identifice brandul tau, prin imaginea unui singur creator de continut, iti sugeram sa rotim constant prezentele fizice din videoclipuri.

creare de continut tiktok

Putem face si reclame pe TikTok Ads.

Fiind agentie de performance marketing, te putem ajuta inclusiv cu promovarea videoclipurilor pe TikTok Ads. Iti sugeram sa apelezi la aceste reclame pe TikTok, deoarece CPM-urile sunt inca foarte mici, in comparatie cu alte platforme de promovare online.

Putem face si reclame pe TikTok Ads.

Fiind agentie de performance marketing, te putem ajuta inclusiv cu promovarea videoclipurilor pe TikTok Ads. Iti sugeram sa apelezi la aceste reclame pe TikTok, deoarece CPM-urile sunt inca foarte mici, in comparatie cu alte platforme de promovare online.

creare de continut tiktok

Cum putem colabora pentru crearea de continut TikTok?

Flexibilitatea este cuvantul care ne caracterizeaza cel mai bine. Suntem deschisi la mai multe moduri de colaborare, care sa acopere nevoile voastre in zona de creare de continut TikTok.

Externalizeaza complet creare de continut TikTok

Pentru a face performanta in business, trebuie sa fi constant! Acelasi principiu se aplica si atunci cand facem continut video pentru TikTok. De aceea, majoritatea colaborarilor noastre se bazeaza pe o colaborare recurenta, pe baza unui abonament lunar.

La inceputul colaborarii, vom stabili cate videoclipuri vom livra lunar, iar echipa noastra va asigura livrarea acestora. In momentul in care alegi o astfel de colaborare, poti beneficia de un continut permanent nou, care sa fie aliniat cu trendurile platformei, iar astfel brandul tau va ramane fresh in ochii utilizatorilor.

Consultanta in crearea de continut TikTok

Suntem deschisi sa iti punem la dispozitie expertiza unui creator de continut din cadrul echipei noastre. In cazul in care vrei sa pastrezi intern productia video, poti beneficia de sedinte de consultanta regulate, unde sa lucrati la nivel de strategie, feedback vizual pe materialele finale si recomandari de trenduri pe care le puteti aplica pentru brandul vostru.

De asemenea, putem pune la dispozitie experienta noastra pe multiplele conturi pe care lucram, iar astfel putem anticipa anumite trenduri si tipare.

Furnizam creare de continut TikTok pentru clienti din +20 de industrii

Suntem extraordinari de agili, atunci cand vinde vorba sa ne adaptam unei industrii noi. Pana in prezent am livrat servicii de creare de continut TikTok pentru clienti din +20 de industrii. Si am facut bine!

dEpurtat.ro client hold marketing
Logo POEMA, Client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Obio Client hold marketing
Logo RTC, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Logo Robestshop, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Atlas Copco client HOLD Marketing