Conversion rate optimization (CRO)

Servicii de optimizare a ratei de conversie pentru un ROI mai bun

Nu orice investitie in promovare online iti va aduce automat cele mai bune rezultate, daca nu investesti si in optimizarea ratei de conversie. O investitie inspirata in CRO poate maximiza numarul de conversii pe care le poti obtine din traficul tau existent, permitandu-le utilizatorilor tai sa converteasca mai usor.

Echipa agentie marketing online, HOLD Marketing echipa de digital marketing

Abordarea noastra fata de optimizarea ratei de conversie (CRO)

Metodologia noastra CRO

Metodologia noastra CRO porneste de la cercetarea si analiza datelor obtinute. Acest lucru ne permite sa lucram cu date exacte si nu cu presupuneri atunci cand concepem strategia pentru brandul tau. Mai mult, pentru a ne asigura sanse si mai bune de succes, folosim servicii de Paid Media ca o abordare integrata pentru a descoperi intentia si asteptarile utilizatorilor.

Cum iti putem ajuta afacerea cu CRO

Colegii nostri, specialistii din cadrul agentiei HOLD Marketing, au expertiza necesara pentru a-ti oferi serviciile de optimizare a ratei de conversie pe care le vei observa si tu cu usurinta. Prima data vom analiza situatia actuala, vom identifica probleme si iti vom da cele mai bune sfaturi pentru a le remedia. De exemplu, daca tocmai ai implementat un nou site, vom lucra alaturi de tine si de echipa ta pentru a identifica eventualele probleme si a intelege cum este perceput user experience-ul pe platforma.

A/B testing

Facem A/B testing concepand o pagina web care sa faca o conversie cat mai buna si tinand cont de toate ipotezele pe care le testam, pentru a le cerceta amanuntit ulterior si a intelege ce anume putem aplica cu succes pentru site-ul tau. Odata testate, stim ca modificarile pe care urmeaza sa le facem pe site-ul tau vor avea rezultate foarte bune.

Impactul optimizarii ratei de conversie asupra afacerii tale

Sa aloci bugete consistente campaniilor tale de promovare dar fara a investi in optimizarea ratei de conversie ar putea sa nu iti aduca cel mai bun ROI (Return on Investment). Imbunatatind procesele existente si experienta consumatorilor pe site-ul tau, le vei permite acestora sa converteasca mai usor si mai devreme in calatoria lor de cumparare.

In calitate de agentie de CRO, HOLD Marketing iti pune la dispozitie expertiza specialistilor nostri si cunostintele lor testate si aplicate cu succes in atatea proiecte pana acum. Prima data vom afla care sunt zonele in care site-ul tau genereaza pierderi de trafic, vom testa diverse modalitati de a aduce imbunatatiri, apoi le vom aplica pe cele asupra carora cadem de acord, in vederea maximizarii cheltuielilor de marketing.

Iar pentru a te bucura de cele mai line procese mereu, CRO ar trebui sa isi gaseasca loc constant in strategia ta de dezvoltare. Acest lucru iti va da un avantaj competitional si le va asigura utilizatorilor o experienta premium pe site. Odata pusa la punct platforma in formula existenta, trebuie sa te asiguri ca si ideile noi si schimbarile pe care le implementezi se aliniaza cu acest mod de a gandi. Cele mai bune sanse in acest sens ti le dau campaniile de A/B testing.

HOLD Marketing face parte din grupul Roweb, o companie care deserveste clienti din peste 30 de tari si carora le oferim constant sfaturi pentru optimizarea ratei de conversie. Diversitatea portofoliului nostru ne-a permis sa lucram cu companii din domenii atat de diferite si cu nevoi atat de specifice, incat am acumulat o experienta impresionanta de care te invitam sa profiti pentru afacerea ta. Avem toate instrumentele necesare pentru a creste traficul existent si conversiile in zonele cheie ale site-ului tau.

Tehnologiile pe care le folosim în CRO

In calitate de agentie care ofera servicii de CRO de top, colaboram indeaproape cu furnizori de tehnologie lideri in industrie, inclusiv VWO si HotJar. Aceste parteneriate ne dau acces la cea mai recenta tehnologie pentru a fi implementata pe site, alaturi de servicii profesionale de cercetare si A/B testing.

hotjar analytics tool folosit de hold marketing
google analytics tool folosit de hold marketing
usability hub tool folosit pentru cro de hold marketing
vwo tool folosit pentru cro de hold marketing

Cativa dintre clientii multumiti de serviciile noastre de CRO

Oferim servicii de optimizare a ratei de conversie unui numar mare de companii din mai multe tari, din domenii diverse si care au nevoi variate. De la companii mici si moderne, la companii mari si cu traditie pe piata, acestia sunt unii dintre clientii carora le-am optimizat rata de conversie.

dEpurtat.ro client hold marketing
Logo POEMA, Client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Obio Client hold marketing
Logo RTC, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Logo Robestshop, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Atlas Copco client HOLD Marketing
banner optimizarea ratei de conversie

Investitia ta in cro

Optimizarea ratei de conversie este una dintre cele mai masurabile elemente ale marketingului digital.

Serviciile noastre de CRO sunt oferite cu o abordare stiintifica: cercetam, adunam informatii, testam, iar adunam informatii, analizam toate datele, decidem asupra celor mai bune practici luand in considerare atat profilul companiei cat si specificul pietei, aplicam si suntem atenti la orice modificare se mai cere facuta pe parcurs.

Nimic din ceea ce decidem sa aplicam pe proiectul tau nu este intamplator si nu are titlul de incercare in afara campaniilor de A/B Testing. Prin urmare, atunci cand aducem schimbari si modificam ceva din procesele existente, o facem stiind (nu presupunand) la ce sa ne asteptam.

Mai mult, lucram cu transparenta totala fata de partenerii nostri. Vei putea obtine si analiza rezultatele fiecarui test si te vom implica in realizarea strategiei pentru ca, pe masura ce colaborarea noastra se maturizeaza, si tu sa intelegi din ce in ce mai bine tot ceea ce are impact asupra ratelor de conversie.
Contacteaza-ne astazi pentru a afla cum te putem ajuta sa-ti optimizezi rata de conversie si sa obtii mai mult trafic pe site-ul tau.