SERVICII PPC

Reclame PPC pentru intregul funnel de generare de clienti

HOLD Marketing Agentie Google Partner
HOLD Marketing Clutch logo color

Ne laudam cu o echipa de 150 de specialisti in reclame PPC, cu ajutorul carora am livrat campanii de success clientilor din peste 30 de tari. Folosim tool-uri software dezvoltate intern si ne bazam pe experienta colegilor nostri in oferirea de servicii PPC, indiferent de complexitatea proiectului, de specificul companiei cliente – startup sau multinationala – si al nevoilor acesteia.

Echipa agentie marketing online, HOLD Marketing echipa de digital marketing

Clienti pentru care furnizam cu succes servicii PPC

Drumul spre succes este pavat cu servicii PPC de calitate, indiferent ca vorbim de un startup mic si modern, o companie mare si cu vechime in piata sau orice alta combinatie posibila. Specialistii nostri realizeaza campanii eficiente, bazate pe analiza temeinica a datelor actualizate si experienta solida in domeniu.

dEpurtat.ro client hold marketing
Logo POEMA, Client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Obio Client hold marketing
Logo RTC, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Logo Robestshop, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Atlas Copco client HOLD Marketing

Reclame PPC performante

Ce trebuie sa stii despre acest tip de servicii? Ca iti genereaza crestere in conversii si trafic. Ce stim noi despre reclame PPC? Tot si cum se aplica cel mai bine pentru fiecare proiect in parte.

Google Ads

Nu orice utilizator care vede un ad este si un posibil client. Asta daca nu apelezi la servicii PPC profesionale, care dubleaza eforturile cu plasamente Search & Shopping de la Google, pentru a ajunge exact la acei utilizatori care doresc sa interactioneze cu brandul tau, la fel ca plasamentele Display & Youtube.

Facebook Ads

Reteta unei campanii Facebook Ads reusita sta in continut creativ, tintit catre acei utilizatori care o vor considera relevanta. Una fara cealalta nu va avea acelasi randament, dar clientii agentiei noastre au acces la specialisti care combina creativitatea si eficienta in reclame PPC de succes.

TikTok Ads

Cu o rata de conversie foarte buna, reclamele TikTok sunt preferatele noastre deoarece le permit utilizatorilor sa navigheze printre produsele promovate direct din aplicatie, fara a parasi platforma. In plus, avem plasamente full-screen, deci nu impartim spatiul publicitar cu alte branduri, iar CPM-urile sunt extraordinar de mici.

Programmatic Ads

O alta optiune cu randament foarte bun, Programmatic Ads sunt utile in captarea atentiei unui pool cat mai mare de utilizatori relevanti, intrucat au la baza un sistem de targetare ecommerce foarte complex. Aceste plasamente nu sunt blocate de ad blockere si au rate de conversie foarte bune cand sunt folosite pe audiente de remarketing.

Audit Campanii PPC

Cele mai eficiente campanii de reclame PPC sunt cele care aduc rezultatele asteptate, iar pentru a afla acest lucru, ai nevoie de un audit realizat cu simt de raspundere. Fie vrei sa verifici cum performeaza campanii pe care le rulezi deja sau vrei sa afli unde poti imbunatati un proces care pare blocat, agentia noastra de marketing online poate realiza un audit de campanii PPC profesionist. Astfel, poti afla daca o campanie in care ai investit iti aduce profitul asteptat si ce poti schimba pentru a avea rezultate si mai bune.

Servicii PPC complexe, realizate de catre specialisti

Cu ce este un serviciu de acest fel deosebit atunci cand este oferit de catre specialisti? Prin faptul ca nu ne gandim doar la reclame PPC bine realizate, ci la conversii si la a obtine cea mai rentabila investitie pentru clientii nostri. Astfel, alegem cele mai potritive canale in functie de unde stim ca gasim publicul tinta pentru serviciile sau produsele tale. Iata, mai jos, canalele de promovare unde putem plasa reclame.

Reclame PPC cu focus pe profitabilitate

Scopul final al oricarei campanii de reclame PPC este cresterea vanzarilor, prin urmare optimizarea costurilor este un aspect la fel de important precum creativitatea. Iata parametrii pe care ne bazam atunci cand realizam fiecare strategie in parte.

CRO

optimizarea ratei de conversie

CPA

cost / conversie

MER

marketing efficiency ratio

PROFIT

Best practice in servicii PPC

Intrucat industria promovarii online este una extrem de dinamica, colegii nostri se mentin mereu la curent cu toate evolutiile. Astfel, testam mereu idei noi si suntem oricand in cautare de noi modalitati de a obtine conversii pentru clientii nostri.

Avand aceasta atitudine fata de modul in care alegem sa lucram pe fiecare proiect, nu suntem niciodata luati prin surprindere de schimbarile introduse de gigantii tech Google, Meta sau Microsoft, atunci cand isi actualizeaza serviciile. Mai mult, chiar cautam sa aplicam tot ce este nou in folosul clientilor nostri.

Viziune Business

Echipa de specialisti PPC pe care agentia noastra ti-o va pune la dispozitie va fi completata de un Account Manager, o persoana care poate lega cu succes partea tehnica de nevoile de business ale companiei tale. Toti colegii nostri care ocupa asemenea pozitii au experienta de analisti de business in diverse branduri din tara si te pot ajuta in setarea unui calendar promotional pe un an intreg sau iti pot da acces la date valoroase, cu ajutorul carora iti poti optimiza stocurile, de exemplu. Astfel, oferim servicii PPC complete si robuste, cu viziune de business integrata.

Tool-uri Software

Un mare avantaj al agentiei noastre consta in apartenenta la grupul Roweb, lucru care ne permite sa dezvoltam intern orice tool si software personalizat, care sa aduca un plus de valoare clientilor nostri. Pana in prezent, in jur de 500K euro au fost investiti in dezvoltarea de astfel de programe care au avut un randament foarte bun in optimizarea costurilor, printre altele.

Un astfel de tool dezvoltat de noi poate analiza fiecare categorie din site si genera un raport in care vor fi evidentiate lunile anului in care este cel mai probabil sa se vanda produsele din fiecare categorie. In baza acestui forecast, specialistii nostri stiu cum sa optimizeze bugetele si cum sa faca cele mai bine tintite campanii, iar clientii isi pot optimiza stocurile. Totul se face in mod automat, eliminand astfel nevoia cunoscutelor A/B testing, unde se merge pe incercari pana la a ajunge la formula castigatoare.

Totusi, desi suntem atat de deschisi la a dezvolta programele necesare pentru eficientizare, nu automatizam acolo unde contributia umana este mai valoroasa. Astfel, doar un specialist cu know-how acumulat in ani de experienta si un insight fin al industriei va putea aduce modificari unei campanii de reclame PPC.

Cum te pot ajuta reclamele PPC?

Realizata in mod corect, o campanie de reclame PPC poate genera profit in cateva luni. Dar acest lucru presupune ani de experienta in industrie, capacitatea de a citi si prevedea diverse trenduri din piata, de a te mentine la curent cu schimbarile si de a te adapta acestora fara a afecta cu nimic campania gandita. Acesta este modul de lucru din cadrul agentiei HOLD Marketing, plus posibilitatea dezvoltarii de software in-house, in vederea optimizarii investitiei.

CRESTEM BRAND AWARENESS

VIZIBILITATE MAI MARE A PRODUSELOR

CRESTERE CONSISTENTA A VANZARILOR

OPTIMIZARE INVESTITIE PUBLICITARA

Rezultate concrete ale reclamelor noastre PPC anterioare.

Am livrat pentru aceste branduri servicii PPC in cadrul unor campanii care au devenit acum studii de caz. Te invitam sa le studiezi pentru a intelege la ce te poti astepta de pe urma colaborarii noastre.

De ce sa ne alegi pentru reclame PPC si campanii ample?

Deoarece oferim o varietate de modele de colaborare, adaptabilitate si strategii complete ce includ si viziunea de business. Cu alte cuvinte, oferim servicii PPC care te ajuta sa cresti in mai multe moduri. Pornind de la nevoile pe care le ai si acoperindu-le si pe cele pe care le identificam pe parcurs.

Acces la know-how-ul a peste 150 de specialisti din industrie

O colaborare cu noi inseamna acces la cunostintele colegilor nostri. Unii dintre ei au experienta de +10 ani in marketing, cu un insight unic care se vad la nivel strategic. Toate aceste atuuri se vad atunci cand incepem sa punem in miscare motoarele campaniilor personalizate. Colegii nostri au experienta dobandita in departamentele de marketing ale celor mai mari branduri din tara. Ei stiu cum sa creeze calendare promotionale, cu tot ce tine de partea de strategie si mereu ceva in plus. De exemplu, daca esti importator de produse, te vom ajuta sa obtii buget de marketing de la producator. Acest buget il putem folosi pentru promovarea produselor pe site-ul tau.

Am investit +500k euro in propiile tool-uri

Intrucat suntem partea grupului Roweb, avem acces la resursele care ne permit sa dezvoltam rapid orice tool care sa ne ajute in oferirea unor servicii PPC cat mai bune. Acestea aduc plus-valoare intrucat sunt create de noi in-house, exact pe masurea cerintelor si nevoilor noastre si ale clientilor nostri.

  1. Unul din tool-urile noastre interne analizeaza produsele din site si ne spun in ce perioada sa ne asteptam la un volum mai mare de vanzari pentru anumite categorii de produse. Astfel, stim cum sa ne adaptam campaniile cu reclame PPC si eliminam nevoia de a face teste manuale care consuma timp si resurse.
  2. Un alt tool dezvoltat de catre noi ne ajuta clientii sa aiba cat mai putine, spre zero, cautari cu rezultate zero („missed searches”), inlocuind clasica bara de search din site cu o solutie care ia in calcul:
    • Blazing fast product search
    • Search Suggestions
    • Synonyms
    • Spellcheck and auto-correction

Curios sa afli mai multe despre tool-urile noastre interne? Contacteaza-ne!