Promovare facebook ads

O agentie Facebook Ads asa cum iti doreai de mult

Specialistii HOLD Marketing Certificati meta media buying professional
HOLD Marketing Clutch logo color

De ce este importanta promovarea Facebook Ads? Deoarece este important sa iti asiguri prezenta pe canalul care iti poate aduce utilizatori noi si ii va transforma in clienti. Dar vei reusi sa faci acest lucru cu ajutorul nostru, o agentie Facebook Ads care iti asigura o strategie full-funnel in social media, pentru a comunica eficient si corect cu utilizatorii in orice etapa s-ar afla in interactiunea cu tine. Agentia noastra are specialisti certificati Facebook Blueprint.

Echipa agentie marketing online, HOLD Marketing echipa de digital marketing

De ce merita sa lucrezi cu o agentie Facebook Ads?

Pentru ca, dincolo de experienta in a crea cele mai interesante ad-uri, o agentie care se ocupa de acest tip de campanii, are informatia necesara pentru ca mesajele tale sa ajunga la publicul relevant, anume la cei care chiar ar avea sanse reale de a-ti deveni clienti. Cum facem acest lucru? Folosindu-ne de toate datele pe care le colecteaza Meta despre utilizatorii sai. Avem posibilitatea de a targeta in mod aproape granular audienta in functie de interesele exprimate in cautarile sau reactiile de pe platformele sociale asociate. Promovarea Facebook Ads si Instagram Ads ajuta cu precadere business-urile sa isi atinga obiectivele, facandu-le oferta nu doar mai vizibila, dar mai atractiva.

Ca agentie Facebook Ads, HOLD Marketing are capacitatea de a oferi un serviciu dinamic ce presupune adaptarea frecventei postarilor in functie de recomandarile specialistului. Astfel, anunturile realizate in mod cat mai creativ (un aspect pe care punem mare accent) vor fi promovate in modul cel mai benefic pentru brand si pentru a spori interactiunea utilizatorilor cu brandul.

Targetare eficienta atunci cand faci promovare Facebook Ads in mod corect

Afla mai multe despre modul in care targetam audienta in cadrul agentiei Facebook Ads.

Atragi utilizatori noi in baza intereselor sau a proximitatii

Potrivit datelor demografice – precum identificatori personali, locatie, interese sau comportament, alegi dintr-un pool de clienti relevanti pentru ceea ce ai de oferit. Cresc sansele ca o mare parte dintre acestia sa iti devina clienti odata ce aud de existenta firmei tale.

audiente facebook ads
audiente custom facebook ads

Apropii utilizatorii care au interactionat deja cu business-ul tau

In Audientele Custom intra clientii care au interactionat deja cu brandul tau, fie in calitate de clienti, fie doar ca potentiali clienti care au studiat oferta.

Acest tip de targetare este mai eficienta deoarece se indreapta spre persoane care:

 • au vizitat site-ul
 • au folosit aplicatia mobila
 • au interactionat cu pagina ta de Facebook

Apropii utilizatorii care au interactionat deja cu business-ul tau

In Audientele Custom intra clientii care au interactionat deja cu brandul tau, fie in calitate de clienti, fie doar ca potentiali clienti care au studiat oferta.

Acest tip de targetare este mai eficienta deoarece se indreapta spre persoane care:

 • au vizitat site-ul
 • au folosit aplicatia mobila
 • au interactionat cu pagina ta de Facebook
audiente custom facebook ads

Ai acces la persoane care au interese asemanatoare cu clientii tai actuali

Accesam categorii de utilizatori numite „audiente asemanatoare” sau „lookalike audiences” pentru a ne asigura ca targetam mereu utilizatori noi dintr-un pool asemanator clientilor existenti.

audiente lookalike facebook ads

Ce beneficii ai din colaborarea cu o agentie Facebook Ads?

Pentru a veni in intampinarea unui numar mare de clienti cu nevoi specifice si foarte diferite, am creat mai multe modele de colaborare care vor ajuta cat mai multe companii sa se bucure de promovarea Facebook Ads potrivita pentru fiecare model de business.

Time & Materials

Desi suntem o agentie Facebook Ads full service, oferim serviciile noastre si in sistemul Time & Materials, cu precadere companiilor care au deja o echipa interna de marketing online sau companiilor care gestioneaza un buget de minim 10.000 euro/canal, acolo unde serviciile noastre nu pot fi definite de la bun inceput.

In baza acestui model, echipa agentiei noastre va oferi servicii si recomandari care pot ajuta echipa interna sa isi imbunatateasca abilitatile si sa depaseasca obstacolele pe care le intalnesc pe parcurs. Mai mult, in cazul proiectelor ale caror specificatii sunt complexe si se pot schimba pe parcurs, specialistii nostri sunt sprijinul de care colegii tai au nevoie. Aceste servicii si interventii pe partea de promovare Facebook Ads vor fi facturate prin tarifare orara, in mod transparent, in baza costurilor stabilite la incheierea contractului. Un raport al tuturor acestor servicii si timpul petrecut pe proiect va fi generat la final de luna. Specialistii din firma noastra care pot fi alocati pe proiect pot acoperi cerinte specifice oricarui nivel de senioritate din cadrul departamentului de marketing.

Consultanta

Serviciul de consultanta presupune programarea unor sedinte saptamanale cu agentia de Facebook Ads, pentru ca specialistii nostri sa poata ajuta cu raspunsuri si recomandari membrii echipei companiei tale. Astfel, acest model de colaborare permite companiilor partenere sa pastreze un nivel crescut de control asupra eforturilor din zona de promovare Facebook Ads, dar, in acelasi timp si sa profite de expertiza unor specialisti cu mult insight si date actualizate din industrie. In baza serviciului de consultanta, iti oferim acces la aceste informatii privind trenduri si tipare, pentru ca si colegii tai sa isi poata maximiza eforturile si creste abilitatile in domeniu.

Externalizare Completa

Promovarea Facebook Ads este importanta pentru orice brand, motiv pentru care iti sugeram sa externalizezi acest serviciu, pentru a beneficia de toate avantajele colaborarii cu o agentie de digital marketing. Astfel, tu te poti concentra pe aspectele macro ale business-ului tau, in timp ce noi stabilim canalele PPC cele mai potrivite pentru compania ta si le adaptam in functie de rezultatele inregistrate, garantand astfel cel mai bun randament.

Atunci cand ne predai noua partea de promovare Facebook Ads, vom interveni in 2 etape importante.

 1. Setup
  • Verificam configurarea urmatoarelor conturi: Facebook Ad Account, Facebook Pixel (Conversion API), Facebook Catalog, Google Analytics, Google Tag Manager
  • Verificam / generam: tracking-ul conversiilor /micro-conversiilor si feed-ul de produse
  • Setam strategia de promovare pe Facebook Ads
  • + alte elemente suplimentare specifice fiecarui proiect in parte.
 2. Ongoing
  • Verificam / analizam contul tau cu urmatoarea frecventa: zilnic, saptamanal, lunar, trimestrial
  • Implementare campanii noi
  • Analiza ratei de conversie + sugestii pentru imbunatatirea ei
  • Comunicam cu orice frecventa este necesare
  • Acces real-time la un dashboard unde poti vedea performanta campaniilor tale
  • Lunar vei primi pe email un raport detaliat cu rezultatele perioadei anterioare
  • Meeting de raportare lunar cu specialistul alocat
  • Meeting de raportare trimestrial cu Account Managerul alocat, pentru discutii la nivel strategic / business
  • +alte elemente suplimentare

Parteneri multumiti de noi ca agentie Facebook Ads

Ne mandrim cu proiecte de succes realizate pentru clienti din peste 30 de tari, de la companii mici si mari. Pentru toti venim cu sfaturi solide pentru ca ei sa aiba parte de promovarea Facebook Ads de care au nevoie.

dEpurtat.ro client hold marketing
Logo POEMA, Client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Obio Client hold marketing
Logo RTC, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Logo Robestshop, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Atlas Copco client HOLD Marketing

Tipuri de business-uri care beneficiaza de pe urma promovarii Facebook Ads

Orice afacere se preteaza pentru Facebook Ads, deoarece acestea sunt serviciile care aduc brandurile cel mai bine in atentia publicului. Agentia noastra are deja un portofoliu variat, de la multinationale la startup, de la furnizori de servicii la magazine online.

Magazine Online

Facebook este cea mai accesata platforma, intrucat experienta clasica de achizitie este acum integrata in momentul de relaxare al individului. Astfel, in timp de utilizatorul da scroll prin newsfeed, va observa cu usurinta si detaliile produselor tale.

Prestari Servicii (B2B / B2C)

Relevanta da echilibrul si eficienta campaniilor pe care le realizam pentru partenerii nostri in calitate de agentia de Facebook Ads. Astfel, avem grija sa afisam afacerea ta atunci cand cineva este interesat de domeniului tau de activitate.

Afacerile Locale

Punem foarte mult accent pe continutul video, deoarece acesta ne ajuta sa obtinem viziblitate maxima la costuri minime. Oferim crearea continutului video direct in locatiile tale, iar ulterior ne ocupam de promovarea acestora, atat TikTok, Facebook, Instagram Ads.

HOLD Marketing, agentia Facebook Ads ideala

Am inteles din timp ca in online conteaza capacitatea de a te mentine la curent cu noutatile si cerintele platformelor. Astfel, reusim sa combinam ideile noi si inovatoare cu indeplinirea conditiilor impuse pentru a obtine cat mai multe conversii pentru clientii nostri.

Specialistii nostri stiu sa verifice constant tehnologiile folosite, in incercarea de a oferi clientilor servicii in regim de best practice pentru cele mai bune rezultate.

Viziune Business

Alaturi de specialistii in promovare Facebook Ads, va lucra un Account Manager asignat in mod special contului tau. In agentia noastra, Account Managerii au si rol de Analist de Business, adica persoane care, pe langa ca stiu sa tina in cel mai bun mod relatia intre echipa tehnica si de creatie cu clientul, pot oferi un insight valoros cu privire la informatii din piata, care ar putea ajuta in construirea unei viziuni de business cat mai complete. De exemplu, poti primi acces la informatii care sa te ajute sa optmizezi stocurile sau sa realizezi un calendar promotional.

Tool-uri Software

Serviciile pe care le oferim clientilor nostri vin cu un plus de valoare adaugata. Profitam de apartenenta la grupul Roweb, ceea ce ne permite sa dezvoltam intern tool-urile necesare pentru fiecare proiect. Aceste tool-uri le-am creat pentru a fi folosite intern si a usura munca, livrand catre clienti rezultate cat mai bune. Un exemplu de astfel de tool face un forecast al vanzarilor, analizand categoriile de produse, pentru a optimiza stocurile.

Ne place sa folosim automatizarile, insa ne bazam in continuare pe experienta specialistilor atunci cand vine vorba de modificari strategice. Este genul de serviciu modern si intreg oferit de noi in calitate de agentie de Facebook Ads.

Agentie Facebook Ads cu rezultate concrete

Daca livram servicii PPC de top pentru ei, o putem face si pentru tine!

Ce cred clientii despre noi ca agentie Facebook Ads

Parerea clientilor nostri conteaza, deoarece doar asa ne asiguram ca livram servicii de promovare Facebook Ads calitative.

Sunt foarte mulțumit de nivelul de implicare și profesionalism pe care echipa îl arată constant. Specialiștii sunt nu doar foarte dedicați proiectului nostru, dar vin constant cu idei inovatoare care ne-au ajutat să ne îmbunătățim performanța și să ne atingem obiectivele de business. Tind să cred că vom avea în față o colaborare pe termen lung.

Adrian Pirlogea
e-camere

Colaborarea cu Hold Marketing a fost esențială pentru succesul nostru în campaniile de Black Friday. Echipa lor de Performance Marketing a gestionat cu atenție și eficiență campaniile Paid Ads, aducând rezultate tangibile pentru brandul nostru. Apreciem profesionalismul și abordarea pragmatică, ce au contribuit la atingerea obiectivelor Poema într-un mod concret și măsurabil.

Daniela Cotoi
Poema

Nu am putea fi mai fericiti fara HOLD Marketing. Implicarea lor fata de succesul nostru, impreuna cu solutiile bazate pe date si cunostintele lor profunde in marketing, ne-au ajutat sa obtinem cele mai bune rezultate.

Madalina Luca
Femina Medical

Sfaturi si trucuri de pe blogul nostru