PROGRAMMATIC ADS

Creste impactul in online cu ajutorul specialistilor nostri in Programmatic Ads

Mai tii minte ultima reclama pe care ai vazut-o online? Sigur au fost mai multe, dar nu ti-a atras nimic atentia in mod deosebit, deoarece o mare parte din reclame nu se diferentiaza din multime. Acestea sunt fie irelevante pentru tine, fie nu prezinta informatia intr-un mod suficient de creativ pentru a avea un impact si a-ti ramane in minte, fie le consideri a fi intruzive si te supara faptul ca ti-au stricat experienta online. In cadrul agentiei noastre, abordam reclamele din mediul online cu precizie aproape chirurgicala, combinand cu succes Programmatic Ads cu experienta din domeniu a peste 150 de specialisti.

Astfel, dupa ce am acordat suficient timp pentru a-ti intelege brandul, personalitatea acestuia si publicul tinta, dupa ce am discutat despre target si despre ce putem obtine impreuna, realizam ad-uri creative, cu valoare emotionala si relevante pentru public, pe care le plasam in mixul ideal cu ajutorul tehnologiei de tip Programmatic.

servicii criteo ads hold marketing
servicii snapchat ads hold marketing
servicii rtb house hold marketing
servicii reddit ads hold marketing
servicii wetransfer ads hold marketing
servicii spotify ads hold marketing
servicii adcolony hold marketing
servicii twitter ads hold marketing

Acoperire full funnel in Programmatic Ads

Agentia noastra are in portofoliu platformele cele mai potrivite pentru a-ti ajuta brandul. Vom crea campanii care vor genera noi clienti si care vor atinge orice obiectiv setat. Vrei ca reclamele tale sa aiba impact si să creezi conexiuni puternice cu publicul? Trimite-ne un mesaj! Te ajutam cu placere.

Funnel Promovare Programmatic Ads

Deschidem canale de comunicare catre o plaja mai larga de potentiali clienti

Zona de advertising este in continua schimbare, tot mai multe platforme asumandu-si roluri din ce in ce mai mari si oferind alternative din ce in ce mai creative si mai bine incorporate in experienta oferita utilizatorilor, o alternativa extraordinara la variantele traditionale.

Agentia noastra iti pune la dispozitie o gama vasta de solutii creative care combina ideile inovatoare cu o atentie sporita si constanta la schimbarile din domeniu.

Sursa | Date publice pentru Romania, 2022, panouri de publicitate si date interne.

Platforme Programmatic Ads. Canale Native Advertising

Acestia sunt o parte dintre clientii care beneficiaza de servicii de Programmatic Ads

Te invitam sa te alaturi acestui grup de clienti multumiti, business-uri din peste 30 de tari, fiecare cu propriile nevoi, tinte si provocari, care se bucura de beneficiile obtinute prin campanii de Programmatic Ads.

dEpurtat.ro client hold marketing
Logo POEMA, Client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Obio Client hold marketing
Logo RTC, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Logo Robestshop, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Atlas Copco client HOLD Marketing

Creativitatea primeaza in Programmatic Ads

Indiferent ca vorbim despre continut video, audio sau vizual, creativitatea ramane elementul central. Chiar daca ne adaptam constant la nevoile campaniei facute in baza schimbarilor capacitatilor de segmentare, nu facem rabat la creativitate, intrucat acest element este cel care va defini succesul sau esecul campaniei tale.

Potrivit unui studiu Ipsos, 75% din impactul unui anunt vine din cat de creativ este. Astfel, agentia HOLD Marketing investeste in mod constant si consecvent in capacitatile creative, cu scopul de a oferi experiente exceptionale pentru utilizatorii cat mai multor canale.

Creativitate cu o tinta clara.

In mod evident, orice lucru creativ atrage atentia, dar cel mai important aspect este ce facem cu atentia utilizatorilor odata obtinuta. O directionam spre actiunile pe care le dorim in cadrul campaniei pentru a ne atinge obiectivele pe termen lung. Cum facem acest lucru? Lucrand indeaproape cu tine pentru a crea si implementa o strategie de Programmatic Ads care combina mesaje creative personalizate cu insight-uri valoaroare si bine intelese despre publicul tinta. Important de retinut este faptul ca utilizam declansatoare de date foarte specifice pentru a atinge publicul tinta in momentele si locurile potrivite. Iar acest lucru ne diferentiaza de alte agentii.

Abordarea noastra pentru Programmatic Ads

In calitate de agentie specializata in Programmatic, putem atinge un public mare (potrivit cu audienta ta) prin intermediul unei tehnologii de top care acopera plasamente: display (banners), video si audio, pe multiple retele de publicitate.

Specialistii HOLD Marketing vor pune la bataie toata expertiza acumulata in anii de lucru, precum si capacitatea de a analiza datele venite din piata, pentru a realiza strategia, a planifica etapele de creatie si executie programatica. Pentru a ne asigura ca strategia ta programatica se aliniaza cu mixul larg de canale, lucram cu o viziune holistica a canalelor si atentie la identitatea brandului tau. Astfel, vom aborda canalele cele mai potrivite pentru tine, excluzandu-le pe cele care nu se potrivesc cu imaginea brandului tau.

In scopul transparentei, vei avea acces la platforma de „demand side” (DSP), impreuna cu rapoarte suplimentare, pentru a oferi insight-uri despre performanta. Nu practicam niciun adaos comercial la costurile platformelor.

Insights

Pentru a obtine date cat mai relevante si actionabile despre piata si locul brandului tau, adunam date de la third-parties. Combinam aceste informatii cu date obtinute prin analize interne pentru o acoperire cat mai mare si o viziune de ansamblu.

Strategie

Cu cat ai o gama variata de produse, cu atat va trebui sa pregatim mesaje pentru audiente tinta diferite. Mesajul tau va fi personalizat si tintit fix spre audienta cu cele mai mari sanse de a deveni clienti. In acest mod folosim Programmatic Ads pentru ca mesajele sa fie variate si sa ajunga la clientii care vor actiona.

Creativitate focusata pe brand

Mesajele pe care le realizam pentru campaniile tale vor fi in primul rand creative, dar si aliniate identitatii de brand. Astfel, desi toate eforturile sunt orientate spre a crea mesaje atractive si memorabile, ne vom asigura ca respectam ghidul brandului.

Implementare

Intrucat suntem determinati sa iti oferim cel mai bun rezultat, nu suntem inclinati sa folosim o tehnologie anume. Ne dorim sa o folosim pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor brandului tau. Astfel, folosim algoritmi eficienti, condusi de date, pentru a valorifica tehnologia, a reduce costurile si a maximiza randamentul investitiei tale.

Optimizare

Optimizam campaniile tale in timp real si lucram cu algoritmi de licitare personalizati pentru a obtine cele mai bune rezultate.

Raportare

Vei primi acces transparent, 24/7, la panourile noastre personalizate pe intreaga durata a campaniei. Astfel poti urmari in timp real performanta campaniei si impactul pe care fiecare decizie il are asupra business-ului tau. Un beneficiu pentru tine ar fi informatiile care te pot ajuta sa gestionezi cat mai bine bugetul.

Ce este promovarea de tip Programmatic Ads?

Pentru a asigura succesul unei campanii de publicitate Programmatic Ads, ai nevoie de specialisti in Paid Media. Colegii nostri te ajuta sa ajungi la noi audiente pe baza intereselor, a istoricului de navigare si a datelor demografice. Impreuna cu partenerii nostri tehnologici, oferim campaniile potrivite in functie de bugetele disponibile, taxate corect si cu raportare transparenta.

Afisarea de tip Programmatic este un instrument de cumparare a publicului. Acesta functioneaza in baza unor licitatii in timp real (RTB) care ajuta agentiile sa asigure sistemul perfect de distributie. Acest sistem potriveste toate elementele: tipul de mesaj, clientul care il vede si momentul din zi cel mai favorabil. Este ideal pentru afacerile care au toate datele dar au nevoie de o platforma, adica stiu la cine doresc sa ajunga si vor sa o faca la un nivel super-granular.

Agentiile de publicitate pot viza clientii potentiali in mod individual, prin intermediul platformelor de tip Programmatic folosind segmente relevante de date mari si anunturi grafice tintite. O categorie de targetare supra-alimentata, aceasta abordare iti permite sa gasesti clienti existenti si clienti noi, in functie de datele acestora, de interesele lor si de probabilitatea ca acestia sa faca conversii.

Rulam campaniile Programmatic Ads pe platforme DSP, lucru care ne ajuta sa decidem ce tip de afisari publicitare sa cumparam. Desi procesul de licitatie este similar cu Google Ads, aici se liciteaza pentru afisarile anunturilor mai mult decat pentru click-uri. Ulterior, DSP foloseste sumele licitate pentru a afisa reclame publicului vizat pe un mix de site-uri alese de tine. Mai mult, ai control deplin asupra locului in care sunt plasate anunturile tale.

Programmatic Ads Display

79%

din toate cheltuielile publicitare din UK sunt reprezentate de Programmatic (conform eMarketer)

2/3

din vanzarile generate sunt realizate prin metode Programmatic – procentul include atat afisari pe dispozitive mobile, cat si videoclipuri mobile (conform PwC Digital Adspend)

4.52bn €

au fost cheltuiti anual pe servicii de publicitate in cadrul campaniilor Programmatic (conform Marketing Week)

Planificarea campaniilor de Programmatic Ads

In realizarea campaniilor noastre, generam si utilizam date primare de calitate. De exemplu, cumparam date premium de la unii dintre cei mai buni furnizori de date din lume. Acest lucru ne asigura ca publicul potrivit (adica exact acei utilizatori din grupul tinta) va fi cel care primeste mesajul relevant si ca va converti.

Dupa cum spuneam mai sus, nu suntem adeptii vehementi ai nici unei tehnologii si suntem determinati sa gasim pentru fiecare client in parte exact tipul de promovare care va converti cel mai bine. Acestea fiind spuse, stim ca promovarea Programmatic Ads este eficienta, prima data testam daca aceasta ti se potriveste. Te asteptam oricand sa discutam despre asta si sa aflam impreuna. Putem face un test, unde te sfatuim sa cumperi direct pe un model CPC prin Google Display sau Social Media.
Odata testul efectuat, te ajutam cu o targetare detaliata si vom folosi o suita de instrumente: Criteo, RTB House, etc. In baza unei analize complete a nevoilor brandului tau, putem gasi impreuna mixul ideal.

Asteptam cu interes sa ne contactezi pentru a discuta despre o eventuala campanie de Programmatic Ads. Ne face placere sa iti povestim despre approach-ul echipei nostre de native advertising. Ia legatura cu echipa noastra!

Echipa agentie marketing online, HOLD Marketing echipa de digital marketing