AGENTIE PARTENER GOOGLE

Agentie Partenera Google: Singura recomandare in care poti avea incredere!

HOLD Marketing Agentie Google Partner

In calitate de agentie partenera Google, suntem recunoscuti ca fiind un coechipier de incredere de catre Google. Cand lucrezi cu noi, lucrezi cu specialisti in digital marketing care au experienta dovedita si au capacitatea de a-ti ajuta afacerea sa se dezvolte online. De asemenea, specialistii nostri sustin anual examene pentru redobandirea certificarilor Google, iar astfel ramanem la curent cu ultimele acutalizari ale algoritmului.

Echipa agentie marketing online, HOLD Marketing echipa de digital marketing

Cum se obtine statutul de agentie partenera Google?

Procesul de obtinere a prestigioasei insigne de Google Partner este exigent si continuu. In atingerea statutului nostru, am demonstrat urmatoarele:

Experti certificati

Echipa noastra are specialisti certificati Google Ads, in Search, Shopping si Display. Ramanem la curent cu noile instrumente si tehnici, reactualizandu-ne examenele in mod constant.

Cele mai bune practici

Implementam cele mai bune practici recomandate in conturile Google Ads ale clientilor nostri pentru a maximiza investitia acestora in publicitatea platita.

Rezultate dovedite

Oferim in mod constant rezultate clientilor nostri, iar acest lucru a fost demonstrat si catre Google. Concret, clientii nostri obtin rentabilitatea investitiei pe care si-o doresc si pe care o merita.

Mereu primii

Primim acces exclusiv la noile beta, instrumente si resurse de la Google, ceea ce inseamna ca putem identifica oportunitati de crestere pentru afacerea ta si te ajutam sa ramai in fata competitiei.

HOLD Marketing Agentie Partenera Google

Ce beneficii ai daca lucrezi cu o agentie partenera Google?

Google ofera o serie de beneficii agentiilor partenere, pentru a ajuta clientii.

Consultant Google Dedicat

Agentia noastra dispune de un consultant Google dedicat, astfel incat sa rezolvam rapid orice problema / nelamurire. De asemenea, vom primi sfaturi si la nivel de strategie.

Certificari anuale

Echipa noastra sustine anual cursuri si examene, pentru redobandirea certificarilor in Google Ads. Astfel ne asiguram ca ramanem la curent cu algoritmul.

Acces la solutii beta

Avem acces noile solutii pe care Google urmeaza sa le lanseze, inca din stadiul Beta. Astfel ne asiguram ca toti clientii nostri vor fi cu un pas inaintea competitorilor.

Agentie partenera Google cu clienti din +20 de industrii

Echipa noastra de +150 de specialisti gestioneaza conturi de Google Ads, pentru clienti din +20 de industrii. Mai jos vei putea vedea cativa dintre clientii agentiei noastre partenere Google.

dEpurtat.ro client hold marketing
Logo POEMA, Client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Obio Client hold marketing
Logo RTC, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Logo Robestshop, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Atlas Copco client HOLD Marketing

DE CE SA LUCREZI CU O AGENTIE PARTENERA GOOGLE?

Alegand sa lucrezi cu o agentie partenera Google, alegi sa lucrezi cu o agentie de incredere, a celui mai mare motor de cautare din lume, care iti va oferi rezultatele pe care le meriti.

Cand ne oferi in gestionare contului tau de Google Ads, poti fi sigur ca iti vom livra la cea mai inalta clitate. Credem in marketingul digital etic, care ofera rezultate pentru clientii nostri. Ne mandrim cu gandirea progresiva care confirma regulile Google. Nu vom pune niciodata site-ul tau in pericol de a fi penalizat, deoarece nu vom folosi niciodata si nu vom recomanda tehnici de marketing lipsite de etica.

Lasam rezultatele sa vorbeasca despre agentia noastra partenera Google!

In calitate de agentie partenera Google, avem placerea sa lucram cu branduri din +30 de tari si sa le depasim limitele mereu. La urma urmei, totul este despre adaptabilitate si inovatie.

Ce reprezinta o agentie partener Google?

Insigna de agentie partener Google ofera recunoastere agentiilor care au demonstrat capacitatea de a maximiza performanta campaniilor. De asemenea, aceste agentii asigura cresterea pentru clienti intr-un mod constant.

Exista criterii stricte care acopera performanta, cheltuielile si certificarea. Agentiile trebuie sa obtina un scor minim de optimizare de 70% in contul de Google Ads. Agentiile partenere Google trebuie sa mentina cheltuieli publicitare de 10.000 USD in ultimele 90 de zile. Strategistii de cont trebuie sa fie certificati in Google Ads.