Administrare social media

Serviciile de Social Media Management care iti consolideaza prezenta online

Este vital sa iti asiguri prezenta in social media, cu atat mai mult atunci cand ai o baza stabila de consumatori care vor sa pastreze legatura cu brandul tau. Insa acest tip de activitate consuma enorm de multe resurse interne. Aici intervine agentia noastra de marketing online. Vom prelua integral tot ce tine de Social Media Management, pentru ca tu sa iti pastrezi resursele pentru celelalte zone are business-ului tau.

Echipa agentie marketing online, HOLD Marketing echipa de digital marketing

Cum te pot ajuta serviciile noastre de Social Media Management?

Echipa de specialisti in administrare Social Media va prelua complet conturile pe care compania ta le are pe retelele sociale. Ne vom ocupa de intregul proces creativ, vom face research pentru ideile cele mai potrivite ca si continut, vom crea o strategie unitara si in ton cu brandul tau, cu personalitatea si identitatea sa vizuala, vom crea postarile, atat partea de text cat si cea de vizual, vom publica materialele si te vom tine la curent cu performanta fiecarui tip de continut. Pentru ca tu sa pastrezi legatura cu toata partea de comunicare in numele brandului tau, va trebui sa dai feedback pe materialele ce urmeaza sa fie publicate.

POSTARI ORGANICE

REELS VIDEO

STORIES 24H

TIKTOK VIDEO

Administrarea retelelor de socializare

Retelele de socializare reprezinta o serie de site-uri web si aplicatii care permit utilizatorilor sa interactioneze intre ei si cu companiile care le plac, formand comunitati de consumatori in jurul acestora. Din punct de vedere al canalului de marketing, administrarea social media este o modalitate extrem de eficienta de a-ti creste afacerea pastrand conectati clientii existenti si pe cei potentiali, si de a genera noi conexiuni de business. Este una dintre cele mai bune modalitati de a interactiona cu publicul, de a afla vibe-ul pietei si de a crea un canal de comunicare. Multi dintre utilizatori prefera sa abordeze companiile pe social media intrucat acestea sunt platforme unde isi petrec mult timp, se simt in largul lor si simt ca pot lua decizii si raspunde unor nevoi diverse in acest mediu. Nici un brand nu isi permite sa lipseasca de aici.

HOLD Marketing este o agentie cu peste 15 ani de experienta in Social Media Management si rezultate exceptionale, care ajuta companiile din Romania si din strainatate sa prospere in zona digitala. Clientii nostri beneficiaza de expertiza noastra in domeniu, de un parteneriat bazat pe comunicare ce duce la o planificare strategica a tuturor pasilor intreprinsi in socal media si de idei de continut inovatoare ce depasesc cu mult capacitatile interne ale companiilor partenere. Ne gasiti la birourile noastre din Craiova, Bucuresti si Pitesti.

Serviciile noastre de Social Media Management sunt recunoscute international, avand parteneriate de succes cu companii din 30 de tari, carora le oferim consultanta strategica si management pentru toate canalele de social media. Astfel, cu o experienta vasta pe toate platformele importante, stim cum sa aducem brandul tau in atentia si in feed-ul consumatorilor care conteaza.

Pentru ei furnizam servicii de administrare social media

Livram solutii complete si adaptate de Social Media Management unui numar mare de clienti cu nevoi din cele mai diverse. Acest tip de expunere sta la baza experientei cumulate a specialistilor din cadrul agentiei noastre si pe care abia asteptam sa o folosim pentru brandul tau.

dEpurtat.ro client hold marketing
Logo POEMA, Client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Obio Client hold marketing
Logo RTC, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Logo Robestshop, client HOLD Marketing, agentie de marketing online
Atlas Copco client HOLD Marketing

Serviciile noastre de social media

In functie de obiectivele tale de business, putem incorpora oricare dintre urmatoarele servicii:

Monitorizare Social Media

Te ajutam sa iei cele mai potrivite decizii de business cu informatii obtinute din servicii de monitorizare a retelelor social media. Afli nu doar ce cred consumatorii cu adevarat despre brandul tau, ci si motivul pentru care este important sa creezi un canal de comunicare cu ei.

Postari Social Media

Realizam continut in cadrul pachetului de administrare social media, in forma unui calendar editorial lunar in care ne vom ocupa de crearea postarilor tale (copy si vizual), pe care le vom posta pe paginile de social media ale afacerii tale. Avem grija ca toate postarile sa corespunda obiectivelor de marketing si de business, dar si sa fie aliniate identitatii tale de brand.

Raportare Social Media

Pentru o buna intelegere a modului in care este primit continutul tau online, iti oferim rapoarte clare, personalizate, pentru a sti exact ce rentabilitate a investitiei poti obtine din activitatea de pe retelele sociale.

Consultanta Social Media

In cadrul colaborarii noastre, vom aloca un specialist Social Media din cadrul echipei, pentru a lucra indeaproape cu tine si membrii echipei tale. Astfel, vom construi o relatie eficienta in baza careia vom construi impreuna cea mai buna strategie pentru brandul tau.

Abordarea noastra fata de retelele sociale

In mediul digital, totul se misca mai repede, iar retelele sociale se supun aceleiasi reguli. Orice strategie de comunicare pe aceste canale trebuie sa fie adaptabila, reactiva si bazata pe date reale.

Abordarea noastra incepe cu formularea unui obiectiv de business, care poate viza constientizarea afacerii, generarea de noi clienti sau cresterea vanzarilor online. Ulterior, echipa noastra de experti va crea o strategie de social media pe masura brandului tau. Pentru ca rezultatul acesteia sa fie cat mai bun, vom colabora cu tine pentru a selecta cele mai eficiente platforme si activitati.

Lucram indeaproape cu cele mai mari platforme sociale

In baza relatiei solide pe care o avem cu cele mai mari canale de social media, precum Facebook, Instagram, TikTok sau Pinterest, avem acces la informatii interne, traininguri despre cum sa oferim cele mai bune servicii pentru Social Media Management. Acesta este un efort pe care il intreprindem in mod constant pentru a putea oferi clientilor nostri servicii in baza unor cunostinte mereu actualizate.

Avem grija de publicul tau

Cheia unei bune administrari Social Media este intelegerea comunitatii din social media. Odata ce stapanesti acest lucru, puterea ta de a influenta obiceiurile de consum ale membrilor comunitatii tale creste vertiginos. Cum reusim sa te ducem in acest punct? Studiind cu ajutorul unor instrumente speciale modul in care consumatorii interactioneaza cu diverse tipuri de continut si unde isi petrec mai mult timpul online. Astfel, vom sti exact ce tip de continut sa integram in mixul tau de comunicare, unde si cand sa il publicam. Vom dubla acest efort cu servicii de remarketing catre persoane care au interactionat cu brandul in trecut si de extindere a acoperirii dincolo de publicul obisnuit.

Tot continutul livrat catre clienti este unic si toate strategiile realizate sunt 100% personalizate si bazate pe specificul brandului.

Imbinam creativitatea si experienta

In calitate de experti in administrare social media, stim ca, desi creativitatea continutului este foarte importanta, nu este suficient sa ai copy inteligent sau amuzant si vizualuri frumoase daca acestea nu creeaza in utilizatori dorinta de a interactiona. Echipa noastra de creatie stie cum sa realizeze acest tip de material care va misca utilizatorii mai departe in palnia de vanzare.

Strategiile construite de noi in baza serviciilor oferite de Social Media Management imbina creativitatea cu experienta, realizand continut cu care consumatorii se conecteaza la nivel emotional.