fbpx

SEO optimization with love!
Crestere Organica cu o Agentie SEO.

Creste sansele afacerii tale sa ajunga #1 in cautarile Google prin servicii de optimizare SEO. Bucura-te de o crestere organica alaturi de o agentie SEO Premium.

Servicii optimizare SEO - Cautare Google pentru Agentie SEO

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii: 👇

  1. Acasa
  2. Optimizare SEO

  Servicii Optimizare SEO

  Printr-o optimizare SEO profesionala afacerea ta va beneficia de trafic organic crescut, site-ul urcand mai sus in clasamentul Google. Servicii optimizare SEO includ un proces complet si complex de optimizare seo, imbunatatiri ce au loc atat on-page cat si off-page.

  Prin tehnici SEO “white hat” si advertoriale SEO vei atrage mai multi client, fara a creste costurile de publicitate! Prin advertoriale SEO te ajutam sa cresti rata de conversie, imaginea brand-ului tau si sa sporesti autoritatea website-ului! Ofera-i business-ului tau valoarea pe care o merita, cu echipa potrivita!

  Servicii Optimizare SEO - Hold Marketing Agentie SEO

  Vrei acces la know how-ul specialistilor nostri?

  Ce primesti prin Optimizare SEO?

  Utilizam tool-uri premium si propulsam afacerea ta in fata concurentei prin metode organice. Printr-o optimizare SEO corecta, bugetul tau de publicitate nu va creste, dar business-ul tau va ajunge #1 in topul Google!

  Website Audit

  Prin optimizarea seo wordpress analizam cu atentie site-ul tau si imbunatatim sectiunile pentru un UX (user-experience) impecabil. Ne asiguram ca fiecare sectiune in parte se bucura de cuvinte cheie importante, atent selectionate pentru a aduce un trafic sporit.

  Research Cuvinte Cheie

  Cuvintele cheie sunt atent selectionate, pentru a fi de interes pentru afacerea ta. Prin metode SEO de succes, afisam site-ul tau pentru cat mai multe cuvinte cheie importante. Astfel, te ridicam in clasamentul Google si crestem vizibilitatea business-ului tau.

  On-Page SEO

  Metoda de livrare si calitatea continutului sunt extrem de importante! De aceea avem grija ca intreg procesul intern de control – meta-descrierile, meta-titlurile, tag-urile folosite, URL-urile si imaginile – sa fie optimizate la zi, in perfecta stare de functionare.

  Off-Page SEO

  Site-ul tau are nevoie de “aliati” cu autoritate SEO crescuta. Referintele externe si o retea de link building puternica sunt parte a procesului de SEO off-page. Crestem autoritatea site-ului tau prin advertoriale SEO branded si continut original, redactat de echipa noastra certificata, special pentru afacerea ta.

  Analiza Concurenta

  Fii mereu cu un pas inaintea concurentei tale. Echipa noastra analizeaza atat pozitia afacerii tale in topul Google cat si pozitia concurentei. Integram solutii digitale de succes, si te propulsam in fata competitorilor prin servicii de optimizare SEO calitative, axate pe nevoile afacerii tale.

  Daily Tracking

  Monitorizam constant evolutia business-ului si rapoartam lunar situatia catre client. Analizam campaniile zilnic, iar acolo unde descoperim noi zone de extindere, actionam fara intarziere! Indiferent de nisa, avem experienta in optimizarea diverselor tipuri de platforme (optimizare SEO WordPress, optimizare SEO Prestashop, optimizare SEO Opencart).

  Ofera-i afacerii tale sansa sa creasca in topul Google printr-o optimizare SEO completa!

  Servicii optimizare SEO - Screenshot Tools utilizate - SEO Monitor si Topics

  Tool-uri Premium utilizate in Optimizarea SEO

  Pentru a te propulsa in topul Google si folosim tools-uri premium!

  SEO Monitor & Topics – O optimizare SEO de succes a business-ului presupune utilizarea unor cuvinte cheie specifice, atent selectionate pentru afacerea ta. Astfel, echipa noastra cerceteaza in permanenta noile tendinte, volumul de cautare al topic-urilor, cat si pozitia pe care se afla site-ul tau pe acele cuvinte si fraze cheie. Monitorizam evolutia pe aceste cuvinte cheie si pastram o optimizare seo constanta.

  Vrei ca site-ul tau sa fie pregatit pentru viitor?

  Servicii optimizare seo - Tools utilizate - Screenshot Google Tools

  Tool-uri Analiza Trafic

  Google Analytics – Monitorizam intregul proces SEO si activitatea prezenta pe site-ul tau. Analizam constant traficul pe pagini si imbunatatim bounce rate-ul pentru rezultate concrete. Urmarim conversiile si imbunatatim continutul constant.

  Google Seach Console – Verificam in permanenta corectitudinea si actualitatea datelor trasmise de site-ul tau catre Google, dar imbunatatim, de asemenea, intreaga experienta a utilizatorilor. Analizam si monitorizam factorii tehnici, cat si comportamentul clientilor pentru a-ti oferi servicii de optimizare SEO complete.

  Servicii optimizare seo - Tools utilizate - Screenshot Google Tools

  Hai sa discutam despre cum putem creste site-ul tau in clasamentul Google.

  Servicii optimizare seo - Logo site-uri partenere pentru advertoriale

  Crestem Autoritatea Website-ului tau prin Advertoriale

  Construirea unei retele puternice de link building este extrem de importanta pentru procesul de optimizare SEO al afacerii tale. Ca agentie SEO cu o larga expertiza in diverse domenii, echipa noastra stie cum sa construiasca o retea puternica de link-uri, cu o autoritate ridicata oferind servicii SEO calitative.

  Colaboram cu site-uri partenere puternice, de incredere, atat din Romania cat si la nivel international. Astfel, putem construi o retea de link-uri corecta, sanatoasa, ajutandu-ti afacerea sa beneficieze de un rating calitativ ridicat si de o autoritate mare.

  Servicii optimizare seo - Logo site-uri partenere pentru advertoriale

  Iti doresti ca business-ul tau sa fie vizibil chiar si in presa?

  Ei au deja incredere in serviciile noastre!

  O parte din clienti

  Andra client - Hold Marketing Craiova
  Casa Bravo client - Hold Marketing Craiova

  Ce spun clientii

  Vrei sa fii vizibil intr-o industrie in continua schimbare?

  Cum te ajuta o agentie SEO?

  Ce este SEO?

  SEO este derivat de la Search Engine Optimization, in traducere libera referindu-se la imbunatatirea motoarelor de cautare. SEO este o metoda de promovare organica care creste calitatea si cantitatea traficului de pe site-ul tau, ajutand de asemenea algoritmul Google sa ofere, la randul sau, informatii de calitate.

  Tehnici SEO

  SEO este un proces de lunga durata, care necesita monitorizare si administrare permanenta. Spre deosebire de campaniile PPC unde rezultatele vin relativ repede, daca nu chiar instant, SEO ne ajuta sa crestem notorietatea brand-ului organic, la preturi reduse, dar in timp. O optimizare SEO profesionala presupune un proces complex, ce include toate aspectele legate de text – de la verificarea si redactarea informatiei, la optimizarea si corectarea ei.

  Tehnicile SEO presupun:

  • Alegerea cuvintelor cheie adecvate
  • Reactualizarea continutului deja existent pe site/blog
  • Redactarea de continut – acolo unde nu exista
  • Servicii de optimizare seo on-page si off-page
  • Monitorizarea si imbunatatirea constanta

  De ce este important SEO?

  • Generezi trafic prin cautarile organice.
  • Traficul din SEO se mentine si dupa optirea proceselor de optimizare seo.
  • Nu necesita resurse (buget) suplimentar.
  • Cresti credibilitatea utilizatorilor, transformandu-i in clienti.
  • Maresti rata de conversie.

  Cum functioneaza SEO?

  Criteriile de clasare de care tine cont motorul de cautare se impart in doua categorii (on-page si off-page), categorii ce sunt incluse in pachetul de servicii optimizare seo.

  SEO On-Page

  Inainte de a incepe un proces SEO, specialistii Hold analizeaza website-ul, verificand daca acesta respecta prevederile Google. Se monitorizeaza valoarea continutului si originalitatea lui, viteza de incarcare a paginilor din site, link-urile interne si relevanta acestora, cat si alti factori ce contribuie la procesul de imbunatatire SEO. Tot in aceasta etapa, implementam tool-urile de monitorizare si verificam indexarea in motoarele de cautare. La final, pregatim sitemap-ul cu fluxul paginilor, pe care il trimitem catre Google.

  SEO Off-Page

  Indata ce procesul On-page este realizat, se trece la procesul off-page. Acest proces include monitorizarea autoritatii paginilor si a domeniului, cat si cresterea acestora prin back link-uri relevate si calitative. Prin procesul de link-building construim o credibilitate puternica pentru site-ul tau, prin redactarea advertorialelor SEO branded pe care ulterior le incarcam pe site-urile partenere si facem trimitere catre site-ul tau.

  Continutul

  Continutul este cel mai important aspect pentru SEO. Articolele redactate profesional, care ofera valoare si informatie de calitate utilizatorilor fac diferenta. Echipa noastra de copywriteri produce articole lunar pentru blogurile interne ale clientilor. Exista 2 tipuri de articole care sunt necesare oricarui site: articole SEO (care se bazeaza pe tehnicile procesului si sunt orientate catre motorul de cautare) si articolele informative (care sunt orientate catre client).

  Ce primesti daca lucrezi cu noi?

  HOLD are echipa completa, alcatuita din strategi de marketing, copywriteri, graficieni si dezvoltatori web. Astfel putem oferi servicii complete, care sa genereze rezultate uimitoare.

  Echipa completa

  Toate serviciile sunt produse in-house fara sa externalizam nimic. Poti sa ai acces la intreaga noastra echipa creativa, la un pret rezonabil.

  Performanta

  Suntem in cautare de performanta pentru toate conturile pe care le administram. Ne dorim sa obtinem cele mai bune rezultate cu bugetele de promovare.

  Consultanta

  Analizam conturile si afacerea propiu-zisa pentru a putea lua cele mai bune decizii. Vei primi consultanta si in alegerea bugetului de publicitate.

  Meniu
  Open chat
  Cu ce te putem ajuta?