fbpx

Facebook Ads with Love!  Vizibilitate si trafic sporit.

Ofera-i afacerii tale promovarea de care are nevoie! Foloseste Facebook Ads si beneficiaza de vizibilitate crescuta! Alege o promovare Facebook de succes!

Promovare Facebook | Sigla Facebook Marketing Partner
Promovare Facebook | Sigla Parteneri Facebook

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii: 👇

  1. Acasa
  2. Promovare Online
  3. Facebook Ads

  Promovare Facebook Ads

  Pentru prezenta in online, ai nevoie de vizibilitate crescuta si o identitate puternica pentru afacerea ta! Cum poti obtine asta? Prin promovare Facebook, reclame relevante, o audienta potrivita, un magazin online optimizat corespunzator si o strategie de marketing inteligenta! Utilizeaza platforme de social media in folosul afacerii tale! Procesul de promovare Facebook ads va oferi afacerii tale boost-ul de care are nevoie pentru a atrage clienti noi si a mari traficul! Opteaza si tu pentru servicii Facebook ads pentru a ajunge la rezultatul dorit si a spori succesul business-ului tau!

  Promovare Facebook - imagine reprezentativa pentru afisarea pe mobil

  Palnie de vanzare

  Palnia de vanzare, numita si funnel de marketing, este o metoda strategica de cresterea profitului. Utilizata inteligent, iti poate oferi rezultatele dorite pentru promovare Facebook intr-un timp scurt!

  O metoda facila de exemplificare grafica a pasilor si etapelor parcurse de clienti in promovare Facebook, palnia de vanzare te va ajuta sa planifici strategia potrivita. Poate cuprinde un numar variat de pasi, in functie de rezultatele dorite.

  Constientizare (prezentarea afacerii)

  Considerare (informare suplimentara)

  Conversie (vanzare si achizitionare)

  Loialitate (retargetare si incredere)

  Afla cum te poate ajuta procesul de promovare Facebook sa obtii rezultatele dorite! Foloseste inteligent “puterea” unui Funnel de Vanzari!

   Promovare Facebook | Palnie de vanzari

   Facem promovare Social Media prin:

   Procesul de promovare social media include promovare Facebook, promovare pe Instagram, cat si promovare pe LinkedIn. Astfel, vei putea beneficia de avantajele aduse de Facebook Ads si Instragram Ads, pentru cresterea numarului de clienti noi!

   Promovare Facebook - Sigla Facebook

   Facebook Ads

   Promovare Facebook | Sigla Instagram

   Instagram Ads

   Promovare Facebook | Sigla LinkedIn

   LinkedIn

   Cum te ajuta Facebook Ads?

   Unde apar reclamele Facebook?

   Facebook este una dintre cele mai mari platforme de social media din lume. La nivel global ea numara 2 miliarde de utilizatori, dintre care 10 milioane sunt din Romania. Sub umbrela de promovare Facebook se afla si Instagram, deci anunturile plasate prin Facebook Ads, pot sa apara pe:

   Facebook
   Facebook Instant Articles, Facebook Right Column, Facebook Stories, Facebook News Feed, Facebook Video, Facebook In-Stream Video.

   Facebook Messenger
   Sponsored Messages, Messenger Inbox.

   Facebook Marketplace
   O pozitie fixa

   Facebook Network
   In reteaua de site-uri si aplicatii partenere Facebook.

   Instagram
   Instagram Feed, Instagram Stories, Instagram Explore

   De ce sa folosesti promovare Facebook?

   Facebook este o platforma cu vaste modalitati de targetare, pentru a putea ajunge la clientii tai. Putem deci, sa facem campanii orientate catre obiectivele tale: dezvoltare vanzari online, generare de noi lead-uri sau trafic in offline. Prin intermediul acestor servicii Facebook ads, afacerea ta va fi vizibila potentialilor clienti, asadar vei fi mai aproape de audienta! Descopera si tu beneficiile Hold Marketing si opteaza pentru promovare Facebook!

   Brand Awareness
   Prin campaniile de awareness crestem imaginea afacerii tale si dezvoltam un „social trust”. Studiile arata ca utilizatorii cumpara mai mult de la o afacere care are o comunitate. Prin campaniile de imagine, strangem mai multe like-uri la pagina si ajungem la mai multi useri, pastrand un cost redus prin promovare Facebook.

   Interactiuni
   Ai clienti care iti cunosc afacerea, insa nu au interactionat inca cu ea? Facem campanii de retargeting pentru acele persoane, pana cand interactioneaza cu afacerea ta asa cum ne dorim: achizitie, add to cart, etc.

   Ce primesti daca lucrezi cu noi?

   Ansalmblul de servicii este realizat fara externalizare. Avem o echipa de creatie deplina, pentru proiecte complete la un pret accesibil.

   Ei au deja incredere in serviciile noastre!

   O parte din clienti

   Casa Bravo client - Hold Marketing Craiova
   Andra client - Hold Marketing Craiova

   Ce spun clientii

   Aparitii Media

   Hold Marketing Agentie de publicitate - Bugetul
   Hold Marketing Agentie de publicitate - Stirile PRO TV
   Hold Marketing Agentie de publicitate - Economica.net
   Hold Marketing Agentie de publicitate - Financiarul
   Hold Marketing Agentie de publicitate - Gazeta de Sud
   Hold Marketing Agentie de publicitate - Adevarul.ro

   Descopera beneficiile promovarii Facebook Ads! Afacerea ta vizibila pentru milioane de oameni! Profita acum!

    Meniu
    Open chat
    Cu ce te putem ajuta?