fbpx

Google Ads with Love!  Vizibilitate si trafic sporit.

Promoveaza-ti afacerea ca un profesionist! Alege sa-ti faci business-ul remarcat rapid si atrage un public calitativ prin promovare Google!

Promovare Google | Logo Google Ads

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii: 👇

  1. Acasa
  2. Promovare Online
  3. Google Ads

  Promovare Google

  Unul dintre cele mai utilizate si accesate motoare de cautare, Google ofera milioanelor de utilizatori acces la informatiile dorite! Astfel, ofera antreprenorilor sanse reale de a-si face business-ul vizibil unui public tinta adecvat! Prin utilizarea inteligenta a campaniilor de promovare Google Ads, poti mari traficul pe site, rata conversiilor si poti creste numarul de vanzari. Beneficiaza si tu de publicitate Google si campanii Google Ads cu o agentie adwords! Propulseaza-ti business-ul spre succes si bucura-te de avantaje!

  Promovare Google | Logo YouTube
  Promovare Google | Logo Google My Business
  Promovare Google | Logo Google
  Google Ads - imagine reprezentativa mobile responsive

  Hold Marketing are specialisti certificati in promovare Google Ads

  Echipa noastra are specialisti certificati Google, care sustin anual examene pentru a ramane la curent cu algoritmii de promovare Google. In prezent, suntem certificati pentru:

  Google Ads Search

  Google Ads Display

  Shopping Ads

  Google Ads Video

  Google My Business

  Google Analytics

   Fac parte din reteaua Google:

   De asemenea, alte platforme ideale pentru promovare site Google sunt cele care intra in jurisdictia Google:

   Promovare Google | Logo Google Maps
   Promovare Google | Logo Google Plus
   Promovare Google | Logo Gmail
   Promovare Google | Logo YouTube
   Promovare Google | Logo Google My Business
   Promovare Google | Logo Google

   De ce sa apelezi la promovare Google?

   Rezultate Rapide – Costuri Reduse

   Rezultate rapide si eficiente – Costuri reduse

   Google este cel mai accesat motor de cautare din lume. Acest aspect il face sa devina si cel mai cautat instrument de publicitate online. Cu o strategie inteligenta, bine structurata si prin utilizarea campaniilor optimizate, o promovare Google poate sa ofere rezultate imediate la costuri minime. Alege si tu sa colaborezi cu o agentie Google Ads pentru a spori succesul afacerii tale!

   Pay-Per-Click

   Campaniile de tipul Pay-Per-Click (PPC) sunt renumite pentru randamentul lor. Acest mod de promovare Google este benefic, deoarece suntem taxati doar in momentul in care cineva da click pe anunturile noastre. Aceasta metoda este cea mai populara si cea mai eficienta datorita rezultatelor rapide pe care le ofera! Afla mai multe detalii referitoare la campanii adwords si reclame Google Ads!

   Display

   Campaniile display te ajuta sa afisezi bannere statice sau animate pe site-urile partenere in promovare Google. Tu iti setezi campania si anunturile, iar algoritmul Google stie exact cui sa ii afiseze reclame adwords. Aceasta metoda este foarte eficienta, atunci cand urmaresti sa cresti imaginea afacerii tale. Asadar, printr-o reclama Google Ads, afacerea ta va capata vizibilitate intr-un timp scurt!

   HOLD Marketing

   Noi, la HOLD, utilizam aceasta metoda de promovare Google si pentru remarketing, integrata cu campanii PPC. Adica? Setam campanii Search, iar utilizatorii care intra pe site sunt adaugati intr-o lista de remarketing, carora le afisam si bannerele noastre pe alte site-uri. Alege si tu colaborarea cu o agentie Google Adwords si ofera-i business-ului tau vizibilitate crescuta in mediul online!

    Ce poti promova pe Google Ads?

    Google este un canal de promovare care aduce trafic conștient pe site-ul tau. Adica? Cand un utilizator cauta „pantofi cu toc”, Google ii afiseaza anunturi cu pantofi. Astfel clientul intra pe site, fiind interesat real de pantofi. Ai mai jos cateva din obiectivele pe care le poti avea prin promovare Google:

    Noi Vanzari prin promovare Google

    Aceasta platforma de promovare Google poate fi utilizata pentru a genera, rapid, noi vanzari. Pentru a obtine acest lucru, ne vom folosi de trafic constient, clientul interactionand direct cu anuntul provenit din campanii Google.

    Lead-uri Proaspete prin promovare Google

    Fie ca vorbim de completarea unor formulare de contact, apeluri telefon sau orice alta actiune definita de tine, promovarea prin servicii Google adwords aduce rezultate.

    Trafic sporit prin promovare site pe Google

    Asa cum am definit mai sus, activitatea actiunilor de promovare pe Google poate aduce trafic conștient si relevant cu industria in care activezi. Daca ai o strategie cu campanii integrate Facebook si Google poti beneficia la maxim de acest trafic.

    Ei au deja incredere in serviciile noastre!

    O parte din clienti

    De ce sa alegi Hold?

    Produsele rezultate din serviciile noastre sunt 100% in-house, personalizate pentru nevoile clientilor. Datorita echipei noastre de creatie atotcuprinzatoare, nu externalizam nimic! Avem web developeri, strategi marketing si graficieni, copywriters si manageri de proiect, special pentru a oferi servicii complete la un pret accesibil!

    Ce spun clientii

    Aparitii Media

    Hold Marketing Agentie de publicitate - Bugetul
    Hold Marketing Agentie de publicitate - Stirile PRO TV
    Hold Marketing Agentie de publicitate - Economica.net
    Hold Marketing Agentie de publicitate - Financiarul
    Hold Marketing Agentie de publicitate - Gazeta de Sud
    Hold Marketing Agentie de publicitate - Adevarul.ro

    Asigura o prezenta online puternica pentru afacerea ta! Beneficiaza de avantajele Google Ads

    Meniu