Hold Marketing - Agentie digitala Craiova - Logo

Agentie de publicitate Craiova

Servicii – Agentie digitala

Agentia de publicitate Craiova ofera o gama variata de servicii online, pentru ca tu sa stai fara griji, iar afacerea ta sa prospere! Agentia noastra digitala cuprinde servicii profesioniste de branding si magazine online la cheie, website de prezentare personalizat pe cerintele clientilor, design de logo, SEO si print design, social media marketing cat si Google Ads.

Hold Marketing Agentie de publicitate - Website prezentare

Website de Prezentare

Fiecare website este realizat manual de echipa noastra pentru a se potrivi nevoilor tale. Analizam cu atentie afacerea ta si dezvoltam site-ul web care sa te reprezinte.

Hold Marketing Agentie de publicitate - Magazin Online la cheie

Magazin Online

Ca agentie digitala, dezvoltam magazine online la cheie care vand. Toate magazinele produse de noi sunt SEO-friendly. Un design atractiv si eficient este crucial pentru o afacere care vinde produse online.

Hold Marketing Agentie de publicitate - Logo Design

Logo Design

Logo-ul este cel mai important element al unei afaceri si cel de la care se creeaza imaginea de brand. Este simbolul care ramane adesea in memoria clientilor.

Hold Marketing Agentie de publicitate - Branding

Branding

Ai nevoie de o noua modalitate de a castiga atentia utilizatorului? Branding-ul este identitatea afacerii tale, iar noi la HOLD, ne asiguram ca brand-ul tau este pozitionat corect.

Hold Marketing Agentie de publicitate - Print Design

Print Design

Dezvoltam design-ul grafic pentru comunicarea afacerii tale si de asemenea, gestionam productia acestora pentru a asigura calitatea de la inceput pana la sfarsit.

Hold Marketing Agentie de publicitate - SEO

SEO

Avem o abordare mai speciala cand vine vorba de SEO, ceea ce inseamna ca depunem eforturi in tehnici ce maresc valoarea site-ului si cautarea pe un termen lung.

Hold Marketing Agentie de publicitate - Facebook Ads

Social Media Marketing

Construim reclame relevante si targetate, strategii de marketing si palnii de vanzare orientate pe obiectivele afacerii tale. Reclamele tale pot ajunge sa fie vazute de milioane de romani.

Hold Marketing Agentie de publicitate - Google Ads

Google Ads

Google este cel mai accesat site-web din lume, zilnic. Creste numarul de vanzari si de clienti, folosind publicitatea online pe acest canal de comunicare.

Meniu