AGENȚIA DE digital marketing cu focus pe strategie

Stabilind strategia digitală, obții rezultate mai bune, ajungând la clienții tăi ideali.

HOLD Marketing este agenție de strategie digitală premiată, cu o cunoaștere profundă a modului în care diferitele canale de marketing pot lucra împreună pentru a produce cele mai bune rezultate.

Abordarea noastră

Ajutăm companii ca a ta să-și atingă obiectivele folosind o abordare multi-channel, aducând toate canalele la un loc, pentru atingerea unui obiectiv comun. Fiind agenția ta parteneră în promovarea online, este datoria noastră să identificăm cele mai mari oportunități pentru a maximiza rezultatele.

Abordarea noastră față de strategia de marketing digital se bazează pe date și informații bogate – iar toate recomandările pe care le facem sunt măsurabile, cu o metodologie de testare clar definită. Lucrăm cu tine pentru a ne asigura că toate canalele funcționează corect, creând o cale către rezultatele dorite de tine.

Serviciile noastre de strategie de marketing digital

Strategie Digitală Multi-channel

Vei avea ocazia să lucrezi alături de echipa noastră de experți în strategie cross-channel. Suntem dedicați să te ajutăm să îți atingi obiectivele de business prin furnizarea strategiilo de marketing digital integrate, bazate pe informații. Suntem specializați în furnizarea de strategii pe mai multe canale, toate echipele lucrând împreună sub un obiectiv comun, pentru a obține rezultatele potrivite pentru afacerea ta.

Proiecte de Strategie

Poți alege să lucrezi pe termen scurt cu echipa noastră pentru a construi bazele strategiei tale digitale. Indiferent dacă ai nevoie de o resetare completă a strategiei, un audit al strategiei de marketing digital, sfaturi privind oportunitățile de dimensionare a pieței și intrarea pe piață sau prognoza performanței, îți putem oferi suportul de care ai nevoie.

Perspective și Proiecte de Cercetare

Putem construi pachete de informații personalizate pentru tine, concentrate pe întrebările cheie la care afacerea ta încearcă să răspundă. Folosind instrumente terțe de vârf în industrie, combinate cu date bogate, echipa noastră va construi o imagine fiabilă a industriei tale și a publicului tău.

Îți putem oferi consultanță interna, încorporând cunoștințe de specialitate în marketing digital și dând putere echipei tale interne cu abilitățile și seturile de instrumente necesare pentru a le configura pentru succes.

Oferim instruire personalizată privind strategia digitală pentru a-ți aduce echipele la curent. De la stabilirea obiectivelor la recomandările bazate pe perspectivă, lacunele echipei tale vor fi completate prin workshop-uri interactive.

Partenerul tău strategic

Stabilirea obiectivelor

Abordarea noastră față de strategia de marketing digital începe cu o fază de descoperire pentru a înțelege cu adevărat afacerea ta, ce încerci să realizezi și cu ce provocări te confrunți. De aici, folosim anii noștri de experiență și cunoștințele de specialitate pentru a determina un cadru obiectiv care să ajungă la obiectivele tale de business și care va conduce în cele din urmă la rezultatele dorite.

Insights

Folosind un mix de surse de date terțe și primare, construim o imagine bogată a condițiilor de piață și a peisajului concurenților, precum și a publicului țintă și a comportamentelor acestora. Acest lucru ne permite să formulăm recomandări bazate pe date, toate legate de cadrul obiectiv.

Recomandări Strategice

Aceste recomandări sunt încadrate în ipoteze măsurabile și construite într-un media plan detaliat, fiecare canal lucrând spre KPI-uri care contribuie la obiectivele generale de business. Stabilirea direcției strategice a activității tale online reprezintă nucleul serviciilor noastre de strategie de marketing digital.

Execuţie

Abordarea noastră strategică nu se termină aici – întrucât planurile de viitor sunt construite din învățăturile activității anterioare, știm că este esențial să fim implicați la fiecare pas al călătoriei. După crearea media planurilor și a previziunilor finalizate, echipa noastră se va asigura că strategia ta este implementată în mod eficient pe fiecare canal și oferă cu succes toate KPI-urile.

Evaluare

Cu toate serviciile noastre de strategie de marketing digital, oferim servicii de măsurare și raportare personalizate, ceea ce înseamnă că toate investițiile pot fi urmărite și raportate în timp real. Acesta este nucleul perioadei de evaluare în colaborare pe care o întreprindem cu fiecare dintre echipele tale de marketing, ceea ce ne poziționează perfect pentru a utiliza fiecare învățare în următorul ciclu de planificare, evoluând abordarea noastră bazată pe perspectivă.

De ce să externalizezi strategia ta de marketing digital?

O agenție de strategie digitală aduce o nouă perspectivă afacerii tale. Ajutată de o suită de instrumente de vârf, echipa noastră abordează provocările strategice cu o gândire atentă și exploratoare. Nu ne este frică să fim „cel mai bun prieten al tău”, evidențiind domeniile care necesită îmbunătățiri, dar ne concentrăm în egală măsură să ne asigurăm că recomandările noastre sunt aplicabile și în concordanță cu capacitățile afacerii tale.

Foarte important, amploarea noastră de cunoștințe pe canalele digitale organice și cu plată înseamnă că ne putem baza pe zeci de ani de experiență cu tot felul de provocări strategice. Îți vom recomanda întotdeauna cea mai bună abordare pentru un anumit obiectiv și te vom asigura că folosim resursele tuturor canalelor tale disponibile pentru a îți atinge obiectivele.

Alegându-ne pentru a te consulta cu privire la strategia de marketing digital, te poți aștepta la:

O revizuire amplă și atentă a activităților tale digitale

Expertiza combinată a echipei noastre pentru a oferi îndrumări strategice pentru a îți ajuta afacerea să se îmbunătățească oriunde este prezentă online.

Un set clar de acțiuni care trebuie implementate de echipa ta internă / de a noastră, sau de o combinație care se potrivește proceselor tale.

Recomandări integrate pe mai multe canale bazate pe obiective clare de marketing și de business

STRATEGIE VS TACTICA

Diferența dintre strategiile digitale și tacticile digitale este o distincție importantă în munca noastră.

Cele mai bune strategii de marketing digital iau în considerare atât factorii externi, cât și interni susceptibili de a afecta capacitatea unui site de a-și îndeplini obiectivele de business și dictează cele mai potrivite tactici pentru a realiza aceste obiective. Crearea unei strategii eficiente de marketing digital necesită o analiză atentă a modului în care pot fi integrate mai multe canale de marketing pentru a sprijini progresul general către obiectivele de business comune.

Lucrăm cu specialiști în marketing și cu părțile interesate pentru a ajuta la formarea unei strategii digitale integrate care se concentrează pe obținerea rezultatelor de care ai nevoie. Îți vom stabili obiectivele cât mai curând posibil pentru a ne asigura că strategia îți va duce afacerea în direcția corectă.

LUCReaza CU O AGENȚIE DE STRATEGIE DIGITALĂ

O parte din lucrul cu o agenție de strategie digitală de top este că beneficiezi de capacitatea noastră de a comunica clar planurile tuturor părților interesate, ajutându-te să obții acceptare din toate domeniile afacerii.

În plus vom lucra cu echipele tale interne pentru a ne asigura că munca completează eforturile acestora și se încadrează în procesele tale, cât mai perfect posibil. Înțelegând cerințele echipei tale, ne asigurăm că munca noastră este implementată rapid pe toate canalele. Integrarea cu tine este la fel de importantă pentru noi ca și integrarea între propriile noastre servicii.

Dincolo de aceasta, vom oficializa cu plăcere orice activitate de strategie într-un plan mai tangibil pentru echipele tale. Apoi, poți implementa recomandările strategice pe care vi le facem intern sau poți solicita ajutorul nostru. Lucrăm cu o gamă largă de clienți pentru a furniza servicii de marketing digital multi-channel, inclusiv Paid Media, PR digital, Content Marketing, analiză, raportare și CRO și ne-ar plăcea să te ajutăm și pe tine.

Dacă esti interesat de asistența noastră interna, poți citi mai multe despre asta aici.