Suport intern pentru digital marketing

Lucrăm împreună pentru a obține rezultate mai bune

Aici, la HOLD Marketing, lucrăm ca o extensie a echipei tale interne, ajutându-te să oferi cele mai bune campanii digitale. Suntem bine poziționați pentru a îți oferi asistență de marketing digital, instruire în echipă internă, asistență intermediară de livrare și diverse implementări de tehnologie. Dacă dorești să îți îmbunătățesti abilitățile echipei, sau să investești mai mult în marketing digital, suntem aici pentru a te ajuta. Îți putem oferi instruire personalizată pentru afacerea ta, indiferent de dimensiune, adaptată exact nevoilor tale.

O nouă abordare a transformării digitale, prin suport intern.

HOLD Marketing îți poate ajuta afacerea pe parcursul transformării digitale, de la selectarea tehnologiilor și a personalului pentru a îți începe activitățile digitale, până la furnizarea de servicii de marketing digital și acoperire intermediară, până când echipa ta se pune pe picioare. Ne vom adapta abordarea la nevoile tale de business.

Suport in-house

HOLD Marketing a lucrat îndeaproape cu o serie de brand-uri, încorporând cunoștințe de specialitate și dând putere echipelor interne să atingă obiective de creștere prin canale digitale.

Cercetările de la Data and Marketing Association (DMA) indică faptul că, în ciuda beneficiilor percepute ale in-housing-ului, mai puțin de o treime dintre afaceri văd câștiguri de productivitate, doar 27% realizeazând o creștere a creativității. Astfel, există multe elemente care se pot dovedi problematice, fără sfaturi și cunoștințe de specialitate.

FAQs