Suport intern pentru digital marketing

Lucrăm împreună pentru a obține rezultate mai bune

Aici, la HOLD Marketing, lucrăm ca o extensie a echipei tale interne, ajutându-te să oferi cele mai bune campanii digitale. Suntem bine poziționați pentru a îți oferi asistență de marketing digital, instruire în echipă internă, asistență intermediară de livrare și diverse implementări de tehnologie. Dacă dorești să îți îmbunătățesti abilitățile echipei, sau să investești mai mult în marketing digital, suntem aici pentru a te ajuta. Îți putem oferi instruire personalizată pentru afacerea ta, indiferent de dimensiune, adaptată exact nevoilor tale.

O nouă abordare a transformării digitale, prin suport intern.

HOLD Marketing îți poate ajuta afacerea pe parcursul transformării digitale, de la selectarea tehnologiilor și a personalului pentru a îți începe activitățile digitale, până la furnizarea de servicii de marketing digital și acoperire intermediară, până când echipa ta se pune pe picioare. Ne vom adapta abordarea la nevoile tale de business.

Colaborează cu specialiștii noștri de top, pentru a construi un plan de creștere digitală ambițios, dar realizabil, inclusiv planuri pentru fiecare canal de promovare. Colaborează cu echipele noastre de analiză pentru a seta și a afișa KPI-uri, iar noi vom colabora cu tine pentru a revizui progresul în mod regulat.

Apelează la specialiștii noștri seniori, pentru instruire one-to-one, dar și în echipe. Aceasta se poate realiza la sediul tău, sau la unul dintre birourile noastre regionale. Utilizează propriile resurse de instruire HOLD Marketing pentru a oferi echipei tale cele mai noi cunoștințe de marketing digital.

Există o multitudine de tehnologii disponibile care te ajută să profiți la maxim de digital. În funcție de strategia ta de marketing, HOLD Marketing te poate ajuta să selectezi cele mai bune tehnologii pentru nevoile tale.

HOLD Marketing și-a angajat cu succes propriile roluri din agenție și a folosit și câteva consultanțe de recrutare pe parcurs. Am construit o cultură internă potrivită industriei și particularităților sale unice, și suntem gata să îți transmitem abilitățile și cunoștințele noastre. Ia legătura cu noi dacă ești în căutarea ajutorului pentru redactarea CV-urilor, planificarea resurselor sau recrutarea digitală.

Chiar dacă ai planificat activitățile din timp, tot pot aparea provocări neașteptate ale personalului. Sau, poate ai nevoie de o acoperire pe termen lung a personalului. HOLD Marketing se poate adapta la nevoile tale continue de personal, aducând cu noi puterea și setul de instrumente ale unei agenții.

Suport in-house

HOLD Marketing a lucrat îndeaproape cu o serie de brand-uri, încorporând cunoștințe de specialitate și dând putere echipelor interne să atingă obiective de creștere prin canale digitale.

Cercetările de la Data and Marketing Association (DMA) indică faptul că, în ciuda beneficiilor percepute ale in-housing-ului, mai puțin de o treime dintre afaceri văd câștiguri de productivitate, doar 27% realizeazând o creștere a creativității. Astfel, există multe elemente care se pot dovedi problematice, fără sfaturi și cunoștințe de specialitate.

FAQs

In-housing înseamnă că o afacere preia controlul deplin asupra tuturor direcțiilor digitale și/sau creative, îndepărtându-se de sprijinul agenției și, ca urmare, crește echipele interne. În practică, liniile sunt neclare și, de fapt, o abordare hibridă este de obicei cea mai bună alegere.

În timp ce beneficiile in-housing sunt accesibile pentru unele mărci, Asociația de date și marketing (DMA) a remarcat anumite dificultăți pentru a obține beneficiile pe care ar trebui să le ofere in-housing-ul. În timp ce în unele cazuri, serviciile livrate prin echipele interne pot duce la livrarea mai rapidă și mai ieftină a rezultatelor, afacerile s-au străduit să le obțină în mod constant.

Dacă alegi să lucrezi prin echipe interne, atunci trebuie sa iei în calcul urmatoarele riscuri: cunoștinte de specialitate scăzute, acces redus la informații și instrumente de top, sau creativitate restricționată.

Abordarea hibridă a in-housing-ului este una pe care HOLD Marketing o sprijină. Echipele interne pot lucra în stransă legatura cu echipele noastre de specialiști seniori, iar livrarea rezultatelor să fie una de calitate.