Training Strategie Digitală

Află cum să creezi strategii axate pe rezultate si bazate pe date, cu ajutorul marketingului digital.

Strategia ta digitală este o parte esențială a succesului tău de marketing. De la proiectarea, structura și construirea site-ului tău, la modul în care îți crești vizibilitatea online, până la campanii de publicitate foarte bine targetate, strategia digitală joacă un rol important în obiectivele tale de business.

La ce să te aștepți de la trainigul de strategie digitală?

Prin instruirea în strategie digitală, vei învăța cum să creezi strategii de succes. Vei afla despre gama de instrumente și metode care te vor ajuta să îți înțelegi mai bine publicul, despre cum să îți stabilesti obiective clare și măsurabile și despre gama largă de platforme și tehnici de utilizat în călătoria ta online.

Indiferent dacă esti la început în planul tau digital, sau cauti o nouă modalitate de a îți supra-alimenta campaniile existente, te putem ajuta.

Investiția ta în trainigul de strategi digitală ar trebui să se potrivească cerințelor tale de business și structurii echipei. Vom lucra îndeaproape cu tine pentru a înțelege unde te afli în călătoria ta digitală, care sunt resursele afacerii tale și unde se află cele mai mari oportunități de creștere digitală.

Vom crea apoi un program de formare specific pentru tine, asigurându-ne că ieși din el bine echipat, cu abilitățile necesare pentru a avea un impact pozitiv asupra propriei afaceri astăzi și în viitor.

Module de formare în strategie digitală

Exemplele de module pe care le-am putea acoperi includ:

Înțelegerea publicului

Orice strategie digitală de succes începe cu o înțelegere aprofundată a publicului țintă. Îți vom arăta instrumentele și tehnicile care te vor ajuta să dezvolți aceste cunoștințe.

Analiza situației

Strategia digitală este în continuă schimbare și o analiză a situației poate ajuta orice afacere, fie că pornești complet de la zero, fie ai deja o echipă internă experimentată. Ai la dispoziție o mulțime de date pentru a înțelege mai bine ce a funcționat în afacerea sau in industria ta și vei afla ce este probabil să funcționeze bine pentru tine în viitor.

Stabilirea și urmărirea obiectivelor

Stabilirea unor obiective clare este esențială dacă dorești să oferi o strategie digitală care are un impact tangibil asupra afacerii tale. Vei învăța cum să stabilești obiective și cum să le urmăresti într-un mod care să fie ușor de comunicat cu echipa ta.

Publicitate Paid Media

Strategia digitală este în continuă schimbare și o analiză a situației poate ajuta orice afacere, fie că pornești complet de la zero, fie ai deja o echipa internă experimentată. Ai la dispoziție o mulțime de date pentru a înțelege mai bine ce a funcționat în afacerea sau in industria ta și vei afla ce este probabil să funcționeze bine pentru tine în viitor.

Promovarea conținutului

Marketingul de conținut și PR digital sunt toate despre comunicarea mesajelor afacerii tale în cel mai convingător și atractiv mod publicului țintă. Vei învăța cum aceste tehnici influențează strategia ta digitală și cum să le utilizezi împreună pentru rezultate mai bune.

Dezvoltare web

Site-ul tău este vitrina ta online. Totul ar trebui să atragă publicul și să-l încurajeze să urmeze cea mai eficientă cale de conversie. Vei învăța cum să evaluezi eficiența site-ului tău, unde să investești în îmbunătățiri și cum să te asiguri că acesta are performanțe optime acum și în viitor.

Structura campaniei și buy-in

Două dintre cele mai mari provocări cu care se va confrunta orice manager de marketing constă în planificarea resurselor în jurul unei campanii și în obținerea acceptului de la superiori. În calitate de agenție, gestionăm frecvent aceste probleme și vei beneficia de experiența și expertiza noastră.

Cine beneficiază de training pentru strategia digitală?

O strategie digitală este baza succesului în marketingul digital. Doar cu o imagine de ansamblu solidă a tuturor instrumentelor și tehnicilor disponibile poți elabora o strategie eficientă care să ia în considerare toate oportunitățile.

Prin urmare, instruirea în strategie digitală este aplicabilă pentru o multime de afaceri. De la managerii de marketing care stabilesc strategia pentru afacerea lor, până la cei care doresc să-și îmbunătățească înțelegerea asupra imaginii de ansamblu, dar si proprietarii de afaceri care doresc o privire de ansamblu mai bună asupra oportunităților de marketing, poți beneficia de instruire digitală cu echipa noastră de seniori de top.

De ce să alegi HOLD Marketing?

HOLD Marketing este o echipă de specialiști în marketing digital, recunoscută internațional, care creează în mod regulat strategii digitale de top pentru afaceri de toate formele și dimensiunile.

Prin urmare, suntem bine plasați pentru a oferi instruire la toate nivelurile. Acestea includ cursuri de formare personalizate livrate interne companiilor.

Cum funcționează?

Alegeți-ne pentru formarea ta în strategia digitală și te poți aștepta să obți cunoștințe și perspective valoroase pe care să le aplici în propria afacere.

Consultanții noștri oferă instruire și oferă servicii de marketing digital premiate pentru portofoliul nostru de clienți. Vom lucra cu tine pentru a înțelege obiectivele tale de business și pentru a crea un program de formare în jurul obiectivelor și resurselor tale.

Formarea în sine poate fi susținută la biroul nostru din Bucuresti, Pitești sau Craiova, sau putem veni la tine. Alternativ, putem găsi un alt loc, dacă preferi. De asemenea, oferim cursuri online prin Skype, Zoom sau Google Meet.

Fiecare program de training este însoțit de un pachet de diapozitive și acesta, împreună cu orice materiale suport, îți este furnizat pentru a fi utilizat după sesiune – ceea ce înseamnă că îl poți împărtăși și viitorilor membri ai echipei.