CUNOAȘTE hold marketing

Da, ești într-o companie bună

Companii din întreaga lume, de la mici la enterprise, s-au alăturat familiei HOLD Marketing.

Sunt foarte mulțumit de nivelul de implicare și profesionalism pe care echipa îl arată constant. Specialiștii sunt nu doar foarte dedicați proiectului nostru, dar vin constant cu idei inovatoare care ne-au ajutat să ne îmbunătățim performanța și să ne atingem obiectivele de business. Tind să cred că vom avea în față o colaborare pe termen lung.

Adrian Pirlogea
CEO
e-camere

Colaborarea cu Hold Marketing a fost esențială pentru succesul nostru în campaniile de Black Friday. Echipa lor de Performance Marketing a gestionat cu atenție și eficiență campaniile Paid Ads, aducând rezultate tangibile pentru brandul nostru. Apreciem profesionalismul și abordarea pragmatică, ce au contribuit la atingerea obiectivelor Poema într-un mod concret și măsurabil.

Daniela Cotoi
Poema

Nu am putea fi mai fericiti fara HOLD Marketing. Implicarea lor fata de succesul nostru, impreuna cu solutiile bazate pe date si cunostintele lor profunde in marketing, ne-au ajutat sa obtinem cele mai bune rezultate.

Madalina Luca
CEO
Femina Medical

Implicare, seriozitate, profesionalism. Îmi place că sunt activi și caută mereu îmbunătățirea rezultatelor. Cu o așa colaborare te poți ocupa mai bine de alte aspecte care țin de administrarea afacerii și ai în același timp marketing performant. Comunicarea, deschiderea sunt calitățile pe care le apreciez cel mai mult pentru că ajută atât atunci când începi colaborarea cu ei, cât și mai departe.

Daniel Boricean
Braistore
Manager

Din punctul meu de vedere, punctele forte ale agenției sunt reprezentate de faptul că specialistul este foarte bun profesional și răspunde foarte prompt la toate solicitările.

 

 

Ancuta Campean
Manager
Pervita

Managementul proiectului a fost excelent, livrând toate materialele la timp. Au fost foarte receptivi la nevoile noastre și s-au asigurat că toate livrabilele proiectului au fost finalizate cu rezultate excelente înainte de închiderea proiectului.
Am avut plăcerea de a lucra cu o echipă de management de proiect extrem de competentă și eficientă. Pe toată durata proiectului, aceștia au demonstrat abilități excepționale în gestionarea diferitelor aspecte ale proiectului.

Cristina Lendvai
Marketing Director
novoMOF

Comunicarea cu echipa Hold se face foarte facil, fiind întotdeauna deschiși să folosească toate canalele existente. Sunt orientați spre soluții și promți în rezolvarea tuturor solicitărilor venite din partea noastră. Recomand serviciile oferite de Hold Marketing celor care caută să colaboreze cu o echipă de încredere. Toți specialiștii din cadrul firmei sunt profesioniști și implicați în ceea ce fac. Echipa este tânără, entuziastă, cu informații la zi din domeniul în care activează.

Anca Emilia Lăcătuș
COO
Alphaville Arena

Aceasta a fost prima noastră experiență cu o agenție de marketing, iar HOLD Marketing a reușit să preia rapid contul nostru de Google Ads și au început să aducă rezultate încă din prima luna.

Contul nostru este extrem de bine gestionat, iar echipa alocată își ia timpul necesar să ne optimizeze campaniile și să vină cu propuneri și idei noi ce ne ajută afacerea să crească. Apreciem transparența și deschiderea lor și faptul că își doresc să aibă un input puternic, atât la nivel de marketing, cât și la nivel de business.

Badea Costin
CEO
Raft Metal

Prin campaniile Google Ads, gestionate de HOLD Marketing, compania a văzut imediat rezultate tangibile. Echipa a menținut o comunicare deschisă, ceea ce a condus la o colaborare de succes. În general, angajarea echipei Hold Marketing a fost o investiție rentabilă care a adus rezultate excelente

Goghie Alexandru
Co-Founder
Algo Capital

Am colaborat cu echipa Hold Marketing pentru promovarea afacerii mele și sunt extrem de multumit de rezultate! Vânzările mele au crescut exponențial, iar, datorită postărilor social media, întreaga gamă de produse a primit vizibilitatea cuvenită!

Nicu Catalin Ionut
Founder
Zaddys

Colaborez cu echipa Hold pe partea de social media management și performance marketing și sunt foarte mulțumit de atitudinea lor, rezultate și răbdarea de care au dat dovadă. Diferența s-a văzut în cont din momentul în care aceștia l-au preluat. Sunt extrem de multumit de colaborare!

Andrei Iordache
Founder
Pizza L'assassino

Colaborarea cu echipa Hold Marketing a inclus dezvoltarea unui site web pentru afacerea mea, crearea unor elemente de design grafic detaliate, în concordanță cu brandul pe care îl dețin. Am beneficiat de suportul întregii echipe creative și și-au dat interesul pentru a face lucrurile pe placul clientului. Recomand, echipă profesionistă, de nota 10+!

Cihan Buyukburc
Co-Founder
Alternative Eco Energy

Prin intermediul unei promovări multilaterale – atât prin tehnici PPC cât și printr-o abordare SEO corectă, am reușit să cresc awareness-ul brandului și vânzările. Afacerea mea a avut parte de toată atenția echipei și m-au ajutat să îmi îmbunătățesc site-ul de prezentare, clienții mei beneficiind de un UX potrivit.

Taner Altintasoglu
CEO
Oz Maraton

Cu ajutorul echipei Hold Marketing am dezvoltat site-ul de prezentare și printr-o optimizare SEO corect implementată l-au ridicat în clasamentul Google. Sunt extrem de mulțumit de colaborarea cu ei! Recomand cu încredere! Profesionalism și interes pentru a te ajuta să obții ceea ce îți dorești.

Alin Alexe
Founder
Terra Partner

Echipă tânără, profesionistă, dedicată, care oferă rezultate reale, concrete! Am colaborat cu ei pentru realizarea unui site de prezentare, cât și pentru promovare online, iar lucrurile au decurs foarte bine și cu profesionalism din partea lor. Se concentrează pe a mulțumi clientul și a aduce rezultatele dorite de acesta.

Cristian Puscu
Founder
Curtea Regala

Datorită echipei Hold Marketing, am reușit să-mi aduc afacerea și în mediul online printr-un site web și un logo reprezentativ. Am beneficiat de servicii de promovare online personalizate și de atenția întregii echipe creative, dar nu numai.

Dana Lazar
Founder
Dentist Dana

Am avut o colaborare de 5 stele cu echipa Hold Marketing! M-au ajutat să-mi promovez afacerea cu succes și să-mi construiesc un site care vinde! Răbdare, profesionalism și seriozitate! Recomand cu căldură serviciile lor!

Gabriel Dinca
Co-Founder
AgroAuto

Hold Marketing s-a dovedit a fi un partener pliat pe nevoile noastre. Pe parcursul colaborării noastre, ne-a fost ușor să comunicăm cu ei și au fost foarte flexibili în a îndeplini cerințele noastre. Din cauza complexității proiectului, noi cerințe apar destul de des pe parcurs, iar echipa Hold Marketing a reușit de fiecare dată să găsească și să implementeze la timp soluțiile potrivite. N-am nici o ezitare să-i recomand.

Laurentiu Negres
Founder
Happy Mix Grill

Colaborez cu Hold Marketing de aproape doi ani, timp în care au realizat lucruri extraordinare pentru compania mea: au realizat un site optimizat și personalizat pe nevoile afacerii mele și m-au ajutat și cu o strategie de PPC care să-mi crească vânzările și, în definitiv, vizibilitatea produselor. La fel și cu serviciile de social media care au venit în completare. Sunt profesioniști și îi recomand cu caldura!

Bogdan Gogosoiu
CEO
Casa Bravo - Progopo

Echipă foarte profesionistă, cu suport tehnic excelent de ***** stele. Am apelat la serviciile agenției pentru dezvoltare web și hosting. Crearea unui site de prezentare fiind foarte importantă pentru oricine care vrea să țină pasul cu trendurile actuale și cu cererea mare de produse de pe internet, aceștia m-au ajutat să sporesc vizibilitatea brandului meu în online.

Alexandru Duduiala
Co-Founder
Tuburi-Beton.ro

Am avut o colaborare cu cei de la Hold Marketing pentru a reînnoi designul logo-ului firmei mele, colaborare în urma căreia am rămas extrem de mulțumit de rezultate! Seriozitate și profesionalism, așa aș descrie experiența mea în două cuvinte.

David Iancu
Co-Founder
Darmih Decor

Mii de stele pentru Hold Marketing. Afacerea mea s-a dezvoltat prin marketing ce se bazează pe creșterea organică pe rețelele de socializare. Este important să stabiliți ce este convenabil pentru tipul vostru de afacere, iar echipa Hold au ținut cont de cerințele mele și și-au adus aportul de cunoștințe pentru a îmbunătăți planul meu de promovare organică online.

Adina Rebecca
Founder
Derma Beauty Craiova

O echipă de tineri profesioniști cu înalte standarde în rezolvarea necesităților clienților! Am beneficiat de servicii de publicitate online și mi-au venit în ajutor pentru crearea site-ului de prezentare pentru afacerea mea.

Adriana Predoi
Medic Psihiatru
Dr. Adriana Predoi