fbpx

Online Shopping with Love!
Creare Magazin Online la Cheie!

Procesul de creare magazin online include toti pasii necesari pentru producerea unui shop online de calitate. Un magazin online ce este optimizat SEO va produce rezultate organice, naturale, crescand pe termen lung, vizibilitatea afacerii tale in online. Un design atractiv este de asemenea extrem de important, pentru ca utilizatorii sa beneficieze de o experienta cat mai placuta cand interactioneaza cu pagina web.

Creare site web - logo wordpress
Creare site web - logo magento

Contacteaza-ne pentru a afla mai multe detalii: 👇

  1. Acasa
  2. Web Design
  3. Creare Magazin Online

  Creare magazin online

  Procesul de creare magazin online include toti pasii necesari producerii unui shop online de calitate, gata pregatit sa vanda. Un magazin online la cheie livrat de agentia noastra, este, de asemenea, optimizat din toate punctele de vedere, crescand pe termen lung, vizibilitatea afacerii tale in online. Un design atractiv este de asemenea extrem de important in procesul de realizare magazin online, pentru ca utilizatorii sa beneficieze de o experienta cat mai placuta cand interactioneaza cu pagina web.

  De aceea, procesul de dezvoltare magazin online este efectuat manual de echipa noastra, pentru ca produsul final sa fie pliat pe nevoile clientului. Astfel, ne asiguram ca fiecare actiune de creare site magazin online este axata strict pe nevoile clientului pentru care dezvoltam magazinul.

  Creare Magazin Online - Icon cu magazin online

  Functionalitati

  Design unic

  Design-ul este unul dintre aspectele cruciale in procesul de creare magazin online. Iar un aspect important de care tinem cont in procesul de realizare magazin online este experienta utilizatorului atunci cand interactioneaza cu produsul final. Fiecare client beneficiaza de un design unic al magazinului, produsul final fiind un magazin online la cheie, complet optimizat, gata sa vanda.

  Mobile Responsive

  Multi utilizatori navigheaza pe internet folosind telefonul mobil ca mijloc intermediar. De aceea, pentru a capta un public cat mai larg, includem in procesul de creare magazin online si optimizarea completa pentru platformele de mobil. Astfel, indiferent daca utilizatorii vor utiliza mobilul, tableta sau desktop-ul, vor beneficia de o experienta calitativa.

  Comanda rapida

  Pentru ca un magazin online sa vanda, procesul de comanda trebuie sa fie rapid, intuitiv si pe gustul clientului. De aceea, in timpul procesului de dezvoltare magazin online includem intreaga gama de optimizari pentru comenzi. Astfel, indiferent daca utilizatorul decide sa plateasca cu cardul sau cash, procesul de comanda va fi eficient si rapid.

  Integrare ERP

  Un magazin online la cheie presupune si integrarea completa a solutiei pentru e-commerce. In activitatea de creare magazin online incorporam sistemul tau de ERP/Gestiune. Produsele se vor prelua direct din baza de date, fara a mai fi nevoie sa le incarci manual. Chiar daca produsele vor fi aduse automat in magazinul online in timpul procesului de dezvoltare, le vom publica doar pe cele dorite.

  Plati online

  Metoda de plata online este, categoric, un element must-have, indiferent de specificul magazinului tau online. In timpul procesului de creare magazin online integram posibilitatea de plata cu cardul, si optimizam intreg procesul de comanda. Astfel, clientii vor beneficia de un magazin online la cheie, in timp ce utilizatorii vor putea efectua tranzactii sigure.

  Facturare automata

  Facturile nu trebuie sa fie o problema. Daca utilizezi deja o modalitate de facturare, echipa noastra o poate adauga in magazinul online. Astfel, vei beneficia nu doar de un magazin online la cheie, gata sa vanda imediat ce intra in posesia ta, dar vei putea, de asemenea sa generezi facturi automat. La fiecare comanda creata factura se va genera automat, procesul optimizand intreaga utilizarea a magazinului.

  Afacerea ta merita un magazin online complet optimizat si gata sa genereze vanzari!

  Tehnologii pentru Creare Magazin Online

  Pentru o dezvoltare magazin online cat mai detaliata si aprofundata, folosim tools-uri si aplicatii inovative. Usor de utilizat, procesul de realizare magazine online include urmatoarele:

  Creare magazin online - Woo Commerce tehnlogie logo
  Creare magazin online - Magento tehnologie logo
  Creare magazin online - MySQL tehnologie logo

  Ei au deja incredere in serviciile noastre!

  O parte din clienti

  Casa Bravo client - Hold Marketing Craiova
  Andra client - Hold Marketing Craiova

  Mareste traficul, creste numarul de clienti si genereaza vanzari noi! Atrage publicul potrivit cu un magazin online la cheie!

  Procesul de Creare Magazin Online

  01

  Brief
  Discutam despre afacerea ta, concurenti, obiectivele tale de business si despre viitorul magazin. In aceasta etapa vom alege si modul in care va fi construit magazinul: utilizand platforme CMS sau il scriem de la zero. Orice ai alege noi suntem pregatiti!

  02

  Design
  Pe baza brief-ului echipa noastra creativa incepe sa lucreze la machetele grafice ale noului tau magazin. In aceasta etapa analizam concurenta ta si definim un profil de client ideal, pentru a-i putea crea o experienta digitala minunata.

  03

  Dezvoltare
  Dupa ce am primit acceptul tau pentru design, programatorii HOLD incep sa programeze noul tau sistem e-commerce. Vei putea urmari dezvoltarea web a magazinului live si vei avea posibilitatea sa faci propuneri in timp real.

  04

  Lansarea
  Ne plac asa de mult lansarile, incat abia asteptam sa ajungem aici! Fiecare lansare este un nou inceput, pentru noi si pentru tine.

  Ce spun clientii

  Meniu
  Open chat
  Cu ce te putem ajuta?